ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ευρυδίκη: ένα πραγματικό «αερικό». Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου | Καματερό.

Μουσική live - Νέες Κυκλοφορίες

Με κέφι, χορό, και πολλές νέες και παλαιότερες επιτυχίες της Ευρυδίκης πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Καματερό το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023.

Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά δέχτηκαν τα γράμματα των παιδιών για τις γιορτές, μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με τα τραγούδια της Ευρυδίκης, οι σύλλογοι του Δήμου και η Φιλαρμονική χόρεψαν και έπαιξαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Η στιγμή που το κέφι κορυφώθηκε ήταν, όταν ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας άναψε το δέντρο μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού-Αθλητισμού Ηλία Αποστόλου και τον Άγιο Βασίλη και ο ουρανός πλημμύρισε φως από τα αμέτρητα λαμπιόνια.

Τα Χριστούγεννα ήρθαν στην πλατεία Δημοκρατίας του Καματερού και  όλη η πλατεία τραγούδησε και χόρεψε με τα τραγούδια της Ευρυδίκης. Η αγαπημένη τραγουδίστρια τραγούδησε παλιές και νέες της επιτυχίες, μια από τις οποίες είναι και από το ολοκαίνουργιο άλμπουμ της «Ένας Άνθρωπος Απλός», που κυκλοφορεί από την Panik Records, “Αερικό”.

Σαν ένα πραγματικό “Αερικό”, η Ευρυδίκη κατάφερε να ταξιδέψει μεγάλους και μικρούς με την μελωδική της φωνή και τις αέρινες κινήσεις πάνω στην σκηνή.

     Στο νέο της άλμπουμ με 10 καινούργια τραγούδια, εναλλάσσει χρώματα και ήχους, σχοινοβατώντας σε μία απέραντη πεδιάδα συναισθημάτων και παραστάσεων, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τη διαχρονικότητα και τη δύναμη της αυθεντικής ερμηνείας της, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τη διαρκή εξέλιξη της πολύπλευρης τριαντάχρονης πορείας της στο ελληνικό τραγούδι.

Δέκα τραγούδια, δέκα μικρές ιστορίες για τη ζωή, τον έρωτα, το θάνατο, τις καθημερινές μάχες με τον εαυτό μας και τους γύρω μας, τις ανησυχίες μας για το αύριο και ό,τι αυτό προμηνύει, για τη δύναμη και την ομορφιά που κρύβουμε μέσα μας, την αποδοχή, την απογοήτευση, την ελπίδα, τους ήρωες εαυτούς μας, αλλά και τα γεγονότα που ρίχνουν σκοτάδι στην ανθρωπότητα και το φως που χρειαζόμαστε για να αγκαλιάσουμε όλο τον κόσμο.

Ένα ιδιαίτερο πολυσυλλεκτικό άλμπουμ, που κινείται αρμονικά ανάμεσα στην εναλλακτική ποπ-ροκ σκηνή και στο έντεχνο τραγούδι με την Ευρυδίκη να μας γοητεύει με τις «ασπρόμαυρες αποχρώσεις» της ερμηνείας της, πότε μέσα από αέρινες, εύθραυστες, ευαίσθητες και πότε μέσα από σκληρές, δυναμικές και σκοτεινές ερμηνείες.

Για δεύτερη χρονιά, ύστερα από τις επιτυχημένες καλοκαιρινές της εμφανίσεις, θα εμφανίζεται με τους Μπλε στο Σταυρό του Νότου από το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο.

 

Φωτογραφίες/Βίντεο: Ιωάννης Αρμυριώτης

Related posts

MadWalk 2023 by Three Cents: (φωτο- βίντεο – ρεπορτάζ)

Newsroom

Βασίλης Καρράς: Ερμηνεύει τις «Κακές Συνήθειες» του Μίλτου Πασχαλίδη

Marseaux: “WITCH” – Release party | Απονομή Δίσκων (Φωτογραφίες/Βίντεο/Ρεπορτάζ)