ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Υγεία

Φτιάξτε αυτό το Ρόφημα για να Καθαρίσετε το Ήπαρ σας & Αποτοξινώσετε το Σώμα σας σε 5 ημέρες!

Φτιάξτε αυτό το Ρόφημα για να Καθαρίσετε το Ήπαρ σας & Αποτοξινώσετε το Σώμα σας σε 5 ημέρες!

Το ήπαρ σας εκτελεί πολλές ζωτικές λειτουργίες του σώματος, και βρίσκεται στον πυρήνα της κάθε μεταβολικής διαδικασίας. Φιλτράρει το αίμα, παράγει ένζυμα που απαιτούνται για την πήξη του αίματος, διασπά λίπος και απελευθερώνει ενέργεια.

Οι τοξίνες επιβαρύνουν το ήπαρ σε σχεδόν μη αναστρέψιμο βαθμό, και αυτό έχει τεράστιο αντίκτυπο στη λειτουργία του. Η ακατάλληλη λειτουργία του ήπατος επιβραδύνει τη διαδικασία απώλειας βάρους, επειδή ο μεταβολισμός των λιπών αντίστοιχα δεν λειτουργεί σωστά.

Φροντίστε να αποτοξινώνετε τακτικά το συκώτι σας για να ενισχύσετε τη λειτουργία του, και να τονώσετε τη διάσπαση των λιπών στο σώμα. Η συνταγή μας είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να πετύχετε αυτό. Ακολουθώντας τις οδηγίες του άρθρου θα καταφέρετε να αποκαταστείσετε τις φυσικές δυνάμεις του ήπατος σας μέσα σε 5 ημέρες.

Εδώ είναι τα συστατικά που χρειάζεστε για αυτή τη συνταγή:

1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό
5  σελινόριζες
6 φλιτζάνια νερό
3 λεμόνια

Προετοιμασία:

Πρώτον, πλύνετε τα συστατικά καλά. Προτιμήστε τα βιολογικά λεμόνια, γιατί θα τα χρησιμοποιήσετε ολόκληρα. Βάλτε τα υλικά στο μπλέντερ και ανακατέψτε τα μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο. Στη συνέχεια προσθέστε το νερό και το ρόφημά σας είναι έτοιμο!

Για βέλτιστα αποτελέσματα, πίνετε 2 φλιτζάνια αυτής της φυσικής θεραπείας πριν από κάθε γεύμα. Δηλαδή τρεις φορές την ημέρα. Κάνετε αυτό για τρεις ημέρες, στη συνέχεια κάντε ένα διάλειμμα 7 ημερών, και ξανακάντε το για 2 ημέρες ακόμα. Μείνετε μακριά από βαρέα μέταλλα, και πίνετε άφθονο νερό για να ενισχύσετε την επίδραση της αποτοξίνωσης και να ενισχύσετε την απώλεια βάρους.

 

 

Πηγη naturalsoul.gr

Related posts

Ερωτήσεις & μύθοι όσο αφορά το κάπνισμα και τους καπνιστές

Newsroom

Chia:Το κορυφαίο superfood κατά του διαβήτη

Newsroom

Κρεμμύδια και Σκόρδα: Πως επηρεάζουν την πήξη του αίματος;

Newsroom