ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Αποστολική Διακονία

Γέρων Γεώργιος: Έγινε εθνικό έγκλημα

Γέρων Γεώργιος: Έγινε εθνικό έγκλημα

 

Οι καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία ήταν το επίκεντρο της ομιλίας του Γέροντα Γεώργιου, ο οποίος αρχικά μίλησε για ένα ιστορικό γεγονός μίας πλημμύρας πού έπληξε τα Τρίκαλα το 1907, όταν είχαν προηγηθεί θρησκευτικές λιτανείες για να βρέξει.

 

Οι εξουσίες σήμερα είναι υποταγμένες στο σατανά θα τονίσει ο Γέροντας Γεώργιος και θα αναφέρει ότι ενώ σήμερα έπρεπε να κυβερνούν οι άριστοι, κυβερνούν οι άρρωστοι καθώς πραγματική εξουσία έχει εκείνος που έχει απαλλαγεί από τα πάθη του. Επίσης θα πει ότι ο Θεός σε όλη την ιστορία φέρνει ανθρώπους που δεν υποτάσσονται σε καμία κοσμική εξουσία, για να ασκούν έλεγχο.

Αυτό που έγινε στη Θεσσαλία είναι εθνικό έγκλημα θα τονίσει ο Γέροντας Γεώργιος, ενώ θα αναφερθεί στο γεγονός ότι ο Άγιος Πορφύριος είχε προειδοποιήσει ότι θα ζήσουμε αυτά που αναφέρει το Κεφάλαιο Γ’ του Προφήτη Ησαΐα.

Τέλος θα αναφερθεί ότι η αναφορά στον όρο “κλιματική αλλαγή” είναι γιατί αν πουν ότι ήταν οργή Θεού χρειάζεται μετάνοια, και πώς θα πουν στον κόσμο “μετανοήστε” θα αναρωτηθεί ο Γέροντας Γεώργιος.

 

Related posts

Άγιος Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης: «Θα ‘ρθει εποχή που θα σας δώσουνε όλους μία κάρτα…»

Newsroom

Θρησκόληπτοι εναντίον Χριστού

Newsroom

Γέρων Γεώργιος: ”Γι΄ αυτό καίγεται η Ελλάδα…”