Κοινοποιείστε το άρθρο

Γέρωντας Γεώργιος: “ZOYME ΗΔΗ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ”

Για τον Ευαγγελιστή Ιωάννη του Θεολόγου της Αποκαλύψεως μίλησε ο Γέροντας Γεώργιος την Κυριακή των Αγίων Μυροφόρων γυναικών (έτι δε Ιωσήφ του εξ Αριμαθαίας και του νυκτερινού μαθητού Νικοδήμου), ο οποίος ήταν διαλεγμένος λόγω της αγνότητάς του να σταθεί δίπλα στον Εσταυρωμένο Χριστό κατά το Πάθος, να διαπιστώσει την Ανάσταση του Θεανθρώπου και να συγγράψει τη Θεία Αποκάλυψη.

Σε αυτό το σημείο ο Γέροντας Γεώργιος αναφέρθηκε στο γεγονός-μαρτυρία της στρατιωτικού κ.Βασιλικής Πλεξίδα , η οποία σώθηκε θαυματουργικά από την Κυρία Θεοτόκο, για να κηρύσσει το μέγα αυτό θαύμα, όπως ομολόγησε η ίδια για να δυναμώσει η πίστη των ανθρώπων, για τα έσχατα γεγονότα.

Ήδη με όσα έχουν γίνει την τελευταία πενταετία, θα πει ο Γέροντας Γεώργιος, είμαστε στους έσχατους καιρούς και θα στηλιτεύσει το γεγονός της ασύδοτης κοπής δένδρων σε όλη την Περιφέρεια αλλά και πιο συγκεκριμένα σε διάφορες περιοχές των Τρικάλων, όπου με την “κάλυψη” του κράτους συντελείται μία ανυπολόγιστη καταστροφή σε δάση εκατονταετιών με το πρόσχημα της προστασίας της υγείας των δένδρων.

Μάλιστα ο ίδιος ο π.Γεώργιος περιόδευσε αυτές τις ημέρες καταγράφοντας αυτή την λεηλασία του εθνικού μας πλούτου, των δασών που υλοτομούνται στο βωμό του κέρδους.

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο
Προηγούμενο άρθροΠαραδοσιακό Σπανακόρυζο
Επόμενο άρθροΗ Αποκάλυψη του Ιωάννου (βίντεο)
Ανήσυχο πνεύμα από την κούνια. Γεννήθηκε στην Αθήνα και από μικρός του άρεσε η Δημοσιογραφία . Από το 2000 εργάζεται ως συντάκτης και ραδιοφωνικός παραγωγός . Δούλεψε στο Ραδιόφωνο της ΤRT 105,3 και στο Sfinakiafm.com . Επίσης έχει εργαστεί στο περιοδικό ΙΔΕΕΣ MAGAZINE και στα site trikalaidees.gr & artistbook. Σήμερα είναι ιδιοκτήτης- Δημοσιογράφος στο Ελληνικό ψηφιακό περιοδικό GreekAffair.gr