ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Επικαιρότητα

H Airbnb μετεξελίσσεται σε ολοκληρωμένη πλατφόρμα ταξιδιών

Airbnb

H Airbnb μετεξελίσσεται σε ολοκληρωμένη πλατφόρμα ταξιδιών

Σε ταξιδιωτική end-to-end πλατφόρμα εξελίσσεται η Airbnb έχοντας ενσωματώσει νέες δραστηριότητες.

Την τελευταία δεκαετία η Airbnb μετρά πάνω από 5 εκατ. καταχωρήσεις σπιτιών σε περισσότερες από 80.000 πόλεις στον κόσμο, εκατομμύρια ιδιοκτήτες και επισκέπτες, καθώς και έσοδα ύψους 31 δισ. δολαρίων.

Η πλατφόρμα συζητά την αγορά αερομεταφορέα ή τη δημιουργία νέου, και έχει ήδη ληφθεί το πρώτο βήμα για το στρατηγικό σχεδιασμό της. Η εταιρία προσέλαβε έμπειρο στέλεχος στη διεύθυνση του τμήματος παγκόσμιων μεταφορών, τον Fred Reid, με εμπειρίες 3 δεκαετιών στη βιομηχανία (Lufthansa, Delta Airlines, Virgin America).

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο Brian Chesky, η πλατφόρμα δεν ενδιαφέρεται να δημιουργήσει το δικό της αερομεταφορέα ή να αποτελέσει έναν διαδικτυακό τόπο αγοράς αεροπορικών εισιτηρίων αλλά να βελτιώσει την εμπειρία μεταφορών για όλους.

Στις υπηρεσίες μεταφορών υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες για τη δημιουργία προϊόντων και τη σύναψη συνεργειών με άλλες εταιρίες που θα κάνουν τα ταξίδια ευκολότερα και πιο διασκεδαστικά, τόνισε.

Το εύρος των δυνατοτήτων για την Airbnb είναι μεγάλο, από τη επώνυμη μηχανή αναζήτησης μέχρι συγκεκριμένα ταξιδιωτικά πακέτα ή τσάρτερ όπως η JetSuiteX με στόχο τη βελτίωση της ταξιδιωτικής εμπειρίας.

Η Airbnb υπογραμμίζει ότι δεν προτίθεται να προσφέρει απλώς διαμονή αλλά σκοπεύει να κτίσει μια end-to-end ταξιδιωτική πλατφόρμα που συνδυάζει διαμονή, δραστηριότητες και μεταφορές σε ένα σημείο.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ « ΤΟ MΥΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ »

Σήμερα «κλειδώνει» η χρέωση του 1 ευρώ στους έντυπους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Newsroom

60’Λεπτά πετώντας πάνω από την μαγευτική Ελλάδα (video)

Newsroom