ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Η γιορτή της Λαμπάδας- Από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων

Η γιορτή της Λαμπάδας- Από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, για μία ακόμη χρονιά δίνοντας βάση στο παιδικό χαμόγελο διοργάνωσε στο σπίτι Αγάπης που έχει δημιουργήσει στο Δήμο της Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, Πασχαλινή Παιδική Γιορτή.

Μία σειρά από διαδραστικά παιχνίδια, εκπλήξεις, face painting, λαμπάδες πασχαλινά αυγά και δώρα τα συστατικά που έκαναν τα παιδιά να περάσουν όμορφα.
Τη γιορτή στήριξε η ΠΑΕ Ατρόμητος με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Χατζηισαϊα, Κυριάκο Κιβρακίδη και τον υπεύθυνο Επικοινωνίας Χρήστο Γαλαριώτη να δίνουν το παρών παίζοντας αλλά και μοιράζοντας δώρα στα παιδιά δείχνοντας την έμπρακτη στήριξή τους στο πρόσωπο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
Παράλληλα ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, Ιωάννης Μαρωνίτης τους υποδέχθηκε και τους ξενάγησε στους ήδη υπάρχοντες χώρους αλλά και στους νέους -που σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμοι να υποδεχθούν ακόμα περισσότερους άπορους συμπολίτες μας- παρουσιάζοντας το ανθρωπιστικό έργο του Ομίλου.

Related posts

Η επιδημία της μοναξιάς απειλεί τη μακροβιότητα

Παπαρδέλες με ψαρονέφρι σπανάκι και ανθότυρο

Newsroom