ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Τεχνολογία & Διαδίκτυο

Η Revolut επεκτείνεται στην κινητή τηλεφωνία

Revolut-κινητή-τηλεφωνία-greekaffair

Η Revolut επεκτείνεται στην κινητή τηλεφωνία  λανσάροντας την εικονική SIM για τα κινητά

 

Το σχέδιο της εταιρείας Revolut για δημιουργία ενός «οικονομικού super-app»

 

Στην τηλεφωνία επεκτείνεται η Revolut, όπως ανακοίνωσε αποκλειστικά η εταιρεία στο CNBC, καθιστώντας την την πρώτη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στη Βρετανία που προσφέρει προγράμματα τηλεπικοινωνιών — και μεταξύ των πρώτων παγκοσμίως.

 

Η Revolut o μονόκερος της ψηφιακής τραπεζικής ανακοίνωσε ότι αυτή την εβδομάδα θα αρχίσει να προσφέρει eSIM, κάρτες SIM που μπορούν να αποθηκευτούν εικονικά και όχι σε φυσική μορφή στη συσκευή.

Οι πελάτες που απολαμβάνουν τις βασικές υπηρεσίες στην εφαρμογή της Revolut χωρίς συνδρομή μπορούν να λάβουν ένα τυπικό πρόγραμμα eSIM που τους επιτρέπει να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή Revolut, ώστε να μπορούν να ανεφοδιάζουν το τηλέφωνό τους όπως και όταν χρειάζεται. Για παράδειγμα, εάν ένας χρήστης Revolut φτάσει σε ένα αεροδρόμιο και ξεμείνει από δεδομένα στον τρέχοντα πάροχο SIM, μπορεί να έχει πρόσβαση στις λειτουργίες της εφαρμογής Revolut δωρεάν και να ανανεώσει τα δεδομένα του ως συνήθως.

Περιαγωγή

Οι πελάτες της Revolut με το premium πακέτο Ultra των 55 £ (69,47 $) το μήνα της εταιρείας θα λάβουν 3 GB δεδομένων για χρήση παγκοσμίως, με κυλιόμενη ανανέωση κάθε μήνα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να ανησυχούν για απροσδόκητες χρεώσεις περιαγωγής κατά την είσοδό τους σε άλλη χώρα.

Όπως αναφέρει το CNBC,  το κόστος χρήσης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας στο εξωτερικό έχει αυξηθεί για τους Βρετανούς τα τελευταία χρόνια.

Αρκετές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένων των BT, Vodafone και Three, επανάφεραν τα τέλη περιαγωγής από τότε που το Ηνωμένο Βασίλειο αποχώρησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι Βρετανοί είχαν προηγουμένως τη δυνατότητα να ταξιδεύουν σε όλη την ΕΕ χωρίς να επιβαρύνονται με τέλη περιαγωγής. Εν τω μεταξύ, οι περισσότερες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας δεν περιλαμβάνουν δωρεάν δεδομένα σε χώρες εκτός ΕΕ ως μέρος των τυπικών προγραμμάτων τους.

Οι χρήστες Revolut χωρίς συνδρομή Ultra μπορούν να λάβουν μια εισαγωγική προσφορά 100 MB δωρεάν δεδομένων εάν υποβάλουν αίτηση πριν από την 1η Μαΐου. Η προσφορά ισχύει για επτά ημέρες, μετά τις οποίες θα πρέπει να κάνουν αναβάθμιση σε Ultra εάν θέλουν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την eSIM.

Η Revolut συνεργάστηκε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ηνωμένου Βασιλείου 1Global, παλαιότερα γνωστή ως Truphone, για την κυκλοφορία της eSIM της.

Η Tara Massoudi, γενική διευθύντρια προϊόντων premium στη Revolut, είπε ότι η απόφαση για τη Revolut να κυκλοφορήσει eSIM ήταν να μετατρέψει την εταιρεία σε μια πιο ολοκληρωμένη «super app» με υπηρεσίες που καλύπτουν τραπεζικούς λογαριασμούς, συνάλλαγμα, ασφάλιση, ταξιδιωτικές κρατήσεις και lounge pass στα αεροδρόμια.

«Η φιλοδοξία μας είναι να γίνουμε η οικονομική σούπερ εφαρμογή», ​​είπε η Massoudi στο CNBC. «Αυτό είναι πραγματικά προς αυτή την κατεύθυνση».

«Τα ταξίδια είναι ένα στήριγμα τεράστιας αξίας που είχαμε πάντα και παραμένει εξαιρετικά σημαντικό για τους χρήστες μας», πρόσθεσε: «Έτσι είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να καινοτομούμε σε αυτόν τον χώρο».

Related posts

Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει την αγορά εργασίας

Newsroom

Προσοχή: Έρχεται το 5G με χιλιάδες νέες κεραίες

Πιερρακάκης σε ΚΕΔΕ: Έρχονται οι «Έξυπνες Πόλεις»

Newsroom