ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Κάρολος και Καμίλα απόλαυσαν φρέντο χωρίς καλαμάκι στο κέντρο της Αθήνας

Κάρολος και η Καμίλα απόλαυσαν φρέντο χωρίς καλαμάκι στο κέντρο της Αθήνας και δοκίμασαν κουλούρι Θεσσαλονίκης …

Προσκύνησαν στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης και στην Καπνικαρέα – Χειροκροτήθηκαν από τους πολίτες, έκαναν χειραψίες – Διαβάστε τι είπε ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου όταν του πρόσφεραν καλαμάκι για να πιει τον καφέ του

Στο ηλιόλουστο κέντρο της Αθήνας, ανάμεσα στον κόσμο, περπάτησαν ο πρίγκιπας Κάρολος με τη δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, αμέσως μετά τη συνάντησή τους με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου με την σύζυγό του Καμίλα, περπάτησαν και μπήκαν στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης, ενώ συνομίλησαν με κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να τους δει.

Ο πρίγκιπας Κάρολος έκανε μια στάση στον Ιωσήφ, που πουλάει κουλούρια στην συμβολή των οδών Αιόλου και Ερμού, μίλησε μαζί του και πήρε ένα κουλούρι.

«Πήραν ένα κουλούρι και έναν λουκουμά. Με ρώτησαν πόσα πουλάμε. Μου έδωσαν 50 λεπτά για το κουλούρι και ένα ευρώ για τον λουκουμά», δήλωσε ο κ.Ιωσήφ.

 

Αμέσως μετά, όπως ήταν προγραμματισμένο, κατευθύνθηκαν στην εκκλησία της Καπνικαρέας.  Κατά την έξοδό τους, ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί, τους χειροκρότησε.

«Τον ξενάγησα, του είπα το ιστορικό της εκκλησίας, μιλήσαμε για τις τοιχογραφίες. Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μου είπε ότι “θα ήθελα να ρωτήσω πολλά αλλά μας τρέχουν συνεχώς”. Του ευχήθηκα για το νέο πρίγκιπα και με ευχαρίστησε πολύ και ευχήθηκε να βρεθεί ξανά στην Ελλάδα για να τα πουν πιο αναλυτικά. Είναι απλοί και προσιτοί άνθρωποι», δήλωσε ο πάτερ Συνοδινός, που τους ξενάγησε τον Ιερό Ναό.

 

Related posts

Πλειστηριασμοί: Παγώνουν από τους servicers για μικρά ακίνητα λόγω εκλογών

Newsroom

Ο Νότης Σφακιανάκης και ο Σταμάτης Γονίδης στον Βοτανικό

Πράσο: ποια είναι η διατροφική του αξία;