ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΕπικαιρότητα

Κώστας Σκρέκας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για αποζημιώσεις των νοικοκυριών που έμειναν χωρίς ρεύμα

Κώστας Σκρέκας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για αποζημιώσεις των νοικοκυριών που έμειναν χωρίς ρεύμα

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθούν αποζημιώσεις στα νοικοκυριά που έμειναν χωρίς ρεύμα.

Ο κ.Σκρέκας μιλώντας στον ΣΚΑΙ ερωτηθείς αν θα υπάρξει αποζημίωση των νοικοκυριών που έμειναν χωρίς ρεύμα, ο υπουργός Περιβάλλοντος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο σημειώνοντας ότι «όταν ολοκληρωθούν οι αποκαταστάσεις, θα τα βάλουμε όλο στο τραπέζι για να δούμε τι πρέπει να γίνει»

 

Σύμφωνα με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας «γίνεται ένας αγώνας δρόμου γιατί μπορεί να είχαμε 200.000 παροχές εκτός ηλεκτροδότησης πριν 36 ώρες και να έχουν πέσει τώρα περίπου στις 5.000, αλλά αυτοί έχουν υποστεί τεράστια ταλαιπωρία». Όπως ανέφερε, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, έχει αποκατασταθεί το 95% των βλαβών στις γραμμές μέσης τάσης και μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση και στις υπόλοιπες.

Η τελευταία ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ

Ο ΔΕΔΔΗΕ, σε συνέχεια της πληροφόρησης του κοινού, αναφορικά με την πορεία της αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν στο Δίκτυο Ηλεκτρικής Ενέργειας από την κακοκαιρία «ΕΛΠΙΔΑ», επισημαίνει ότι τα συνεργεία συνεχίζουν να εργάζονται εντατικά έως και αυτή την ώρα, στοχεύοντας στην πλήρη επανηλεκτροδότηση όλων των περιοχών.

Αναλυτικότερα αυτή την ώρα συνεχίζονται πυρετωδώς οι εργασίες σε 4 γραμμές στις περιοχές Κάτω Σούλι, Γραμματικό, Σχοινιά και Πικέρμι. Ταυτόχρονα τα συνεργεία συνεχίζουν εργασίες αποκατάστασης σε πλήθος μεμονωμένων βλαβών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου η κακοκαιρία δημιούργησε προβλήματα ηλεκτροδότησης σε περίπου 200.000 νοικοκυριά, ενώ αυτή την ώρα οι ζημιές στο Δίκτυο επηρεάζουν την ηλεκτροδότηση περίπου 3.000 νοικοκυριών.

Τέλος προκειμένου να διασφαλιστεί ότι έχουν επανηλεκτροδοτηθεί όλα τα νοικοκυριά, τονίζεται ότι όσοι καταναλωτές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τον ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικά στο 800 400 4000, 11500 ή 2111900500 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE  από το κινητό τους (Android και iOS)  ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

 

Related posts

Ξαφνικά το Γερμανικό Κοινοβούλιο θέτει ζήτημα των επανορθώσεων από τον πόλεμο

Newsroom

Στις κάλπες οι Γάλλοι για τον κρίσιμο δεύτερο γύρο των εκλογών – Εμανούελ Μακρόν ή Μαρίν Λεπέν;

Newsroom

Το τραγούδι της Ημέρας: «Τσάι Γιασεμιού» Ελεάννα Φινοκαλιώτη στο greekaffair.gr

Newsroom