Κοινοποιείστε το άρθρο

Μουσικό σχολείο Ίλιον: Μαθητής πήγε ντυμένος με φούστα στο σχολείο

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο Μουσικό Σχολείο του Ίλιον, το σχόλιο ενός καθηγητή σε μαθητή που μπήκε στην αίθουσα, φορώντας φούστα. Σύμφωνα με πληροφορίες, του μίλησε αυστηρά μπροστά σε όλους τους συμμαθητές του, ενώ τον έστειλε στο γραφείο του διευθυντή.

«Το σκηνικό έγινε Τρίτη μεταξύ ενός καθηγητή και ενός μαθητή της 1η Γυμνασίου. Το παιδί αν θέλει ή αισθάνεται κορίτσι είναι δικαίωμα του και δεν αφορά κανέναν πέρα από εκείνο και την οικογένεια του.

Ο καθηγητής, σύμφωνα με τους μαθητές, έκανε το παιδί με την φούστα να αισθανθεί άσχημα μπροστά σε όλη την τάξη. Έφτασε στο σημείο να το αποκαλέσει: “Nτροπή της κοινωνίας”. Το έβγαλε έξω από την τάξη και το έστειλε στο γραφείο της διεύθυνσης. Ειδοποιήθηκαν μέχρι και οι γονείς του παιδιού που πήγαν στο σχολείο και όπως ήταν φυσικό ζήτησαν εξηγήσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά γονέας στο site.


Μετά από ολκό αυτό το συμβάν που δημιουργήθηκε μεταξύ καθηγητή, και μαθητή οι μαθητές αποφάσισαν να αντιδράσουν, και αντιγράφουν την καμπάνια δασκάλων στην Ισπανία. Έτσι, πολλά αγόρια εμφανίστηκαν στο σχολείο με φούστα και κορίτσια με τζιν, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξουν πως τα ρούχα δεν έχουν φύλο.

«Ξεσηκώθηκε όλο το σχολείο με αποτέλεσμα τα παιδιά σαν διαμαρτυρία να πάρουν την απόφαση και να εμφανιστούν την επόμενη ημέρα ντυμένα τα κορίτσια με παντελόνια και γραβάτες και τα αγόρια με φούστες. Τα παιδιά και σήμερα πέρα από 6 μαθητές εμφανίστηκαν έτσι πάλι ντυμένα».

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Κοινοποιείστε το άρθρο