ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Απόψεις

Παγκόσμια Κυβέρνηση και Νέα Τάξη Πραγμάτων.

ΟΙ ΥΠΕΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 

Γράφει:H Συγγραφέας – Αλεξάνδρα Συμεωνίδου

Ζώντας στη δίνη των παγκόσμιων πολιτικών εξελίξεων και της τρομακτικής ροής των γεγονότων όπου τα πάντα αμφισβητούνται τείνοντας προς μια μαζική κοινωνία ανθρώπων, χωρίς ιδανικά, χωρίς σκοπούς, χωρίς μέλλον, άνευ θρησκείας, αλλά μόνο υπό την επίβλεψη μιας elite (ελίτ) που ήδη έχει αρχίσει να δείχνει το σκληρό της πρόσωπο με τις άνευ προηγουμένου προθέσεις για το αύριο της ανθρωπότητος.

Τα πάντα σε ανακατάταξη, μια νέα σύνοδος πλανητών η οποία δεν θα επιφέρει Τον Μεσσία να έρχεται πάλι επί της γης, αλλά το αντίπαλο δέος που θεωρεί ότι ορίζει τον κόσμο αυτό. Βεβαίως όλα αυτά που συμβαίνουν τόσο ραγδαία δεν είναι ούτε σκέψη, ούτε προετοιμασία της στιγμής. Χρειάσθηκαν αρκετές δεκαετίες και ίσως παραπάνω για την μεθόδευση και ολοκλήρωση του σχεδίου κατάκτησης του ανθρώπου, του νοός και του περιορισμού της ελευθερίας.

 

Ήδη τρεις τουλάχιστον δεκαετίες όταν φοιτούσα στη Γαλλία έβλεπα παντού την επιγραφή σε τοίχους «Ordre Nouveau» είχα εντυπωσιασθεί από τότε και ήθελα απεγνωσμένα  να μάθω ποια ήταν η Νέα Τάξη η οποία άρχισε να μας εμφανίζεται και να μας προετοιμάζει. Μια επισταμένη μελέτη και «ψάξιμο» έφερε σε φως τότε τις περιγραφές που ακολουθούν και οι οποίες γραμμένες εδώ και πολλά χρόνια από τον 17ο αι. προετοίμαζαν το παρόν σύστημα και την άνευ προηγουμένου κατάσταση την οποία ζούμε.

Η επιστημονική φαντασία και όλα τα σενάρια έχουν καταρριφθεί για να μπορέσει η ανθρώπινη σκέψη να παράγει και να ξεπεράσει κατά κάποιο τρόπο το πεπερασμένο, για να δει «μπροστά» μελλοντικά.

Η science fiction (επιστημονική φαντασία) στα βιβλία και τον κινηματογράφο έχει εξαντληθεί  ώστε και ο πιο αρρωστημένος νους να δημιουργήσει κάτι το οποίο θα μας ερεθίσει τους νευρώνες του εγκεφάλου. Τώρα η Silicon Valley έχει αναλάβει το ρόλο αυτό μέσω της ελεγχόμενης αυτοματοποίησης.

 

Όλα ξεκινούν σαν ένα κακό όνειρο.

 

Μια μέρα οι περιβόητοι Εβραίοι Τραπεζίτες Rothschild, που είχαν βάση τους την Φρανκφούρτη, έκριναν ότι είχε έλθει το πλήρωμα του χρόνου να κατακτήσουν τον κόσμο με το χρήμα. Είχαν καταλάβει ήδη πόσο σημαντική δύναμη είναι, αν το χειρίζεσαι σωστά. 

Είχαν κάνει τις δοκιμές τους όλο τον 18ο και τις πρώτες δεκαετίες του 19ου αιώνα. Οι Rothschild πάντοτε δάνειζαν υπέρογκα ποσά σε κυβερνήσεις. Αν κάποιος ηγέτης έκανε τον «δύσκολο», όταν ερχόταν η ώρα της πληρωμής υπήρχε ένας αλάνθαστος τρόπος να τον συνετίσουν: Υποδαύλιζαν το γειτονικό του κράτος να του κηρύξει τον πόλεμο. Αυτομάτως εκείνος είχε ανάγκη από νέα κονδύλια για τον πόλεμο και συνθηκολογούσε με τους όρους τους!

1857 έγινε η Σύνοδος του Λονδίνου

Από τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 1830 οι πανούργοι και φιλόδοξοι Rothschild έβαλαν στο στόχαστρό τους τις ΗΠΑ. Έπρεπε πάση θυσία να τις κατακτήσουν οικονομικά. Εκεί δεν υπήρχε το περίφημο «αντίπαλο δέος», όπως συνέβαινε στην Ευρώπη και χρειαζόταν καλύτερη μεθόδευση. Το 1837 έστειλαν έναν εκπρόσωπό τους στις ΗΠΑ να αγοράσει μεγάλες ποσότητες ομολόγων του Αμερικανικού Δημοσίου. Από τότε άρχισε η διείσδυσή τους. Το 1857 έγινε η Σύνοδος του Λονδίνου όπου έλαβαν μέρος όλοι οι μεγαλοτραπεζίτες της Δύσης, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν Εβραίοι. Εκεί καταστρώθηκαν μεταξύ άλλων τα σχέδια για την προετοιμασία του Εμφυλίου των ΗΠΑ (1861-1864). Λίγο καιρό αργότερα οι Rothschild έστειλαν ως αντιπρόσωπό τους στον Βορρά τον Βelmont και στο Νότο τον Erlangen, ένα επίσης συγγενή τους.

Παράλληλα δημιούργησαν και την βιτρίνα της εκπροσώπησής τους στις ΗΠΑ, την «Nothern Insurance Cο». Την θρυαλλίδα του πολέμου άναψε μια μυστική εταιρεία που φρόντισαν να δημιουργήσουν στο Νότο, τον «Χρυσό Κύκλο».Σημαντικό στέλεχός του ήταν ένας Λοχαγός που τον έλεγαν George James. Ήταν ο πατέρας του περιβόητου κατόπιν Jesse James.

Οι Αγγλοσάξονες και οι Γάλλοι (δηλαδή οι Φράγκοι όχι οι Γαλάτες) ήταν με τους Νότιους ενώ οι Ρώσοι με τους Βόρειους. Κατά σύμπτωση και στον πόλεμο της Κριμαίας (1856) οι Αγγλο-Φράγκοι πολέμησαν κατά της Ρωσίας. Ο επόμενος μεγάλος πόλεμος ήταν μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας (1870-71). Πάλι οι Αγγλο-Φράγκοι προκάλεσαν την ήττα της Γαλλίας.

Η Ελλάδα είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια τους (1857) επειδή ετάχθη στο πλευρό της Ρωσίας και έφυγαν μόλις τον 20ο αιώνα με το Δ.Ο.Ε. (Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο), αφού εισέπραξαν μέχρι την τελευταία δεκάρα τα «οφειλόμενα» ποσά από την «αποζημίωση» που τους «όφειλε» η χώρα για την κατοχή της Αθήνας και του Πειραιά και όλα τα δεινά που αυτό σήμανε (πανώλη, πείνα…)

 

Εδώ θα πρέπει να κάνω μια μικρή παρένθεση για να αναφέρω ότι οι Μυστικές εταιρείες δεν είναι άμοιρες των ευθυνών όλων όσων γίνονται στον κόσμο που ζούμε. Θα πάω λίγο πιο πίσω χρονολογικά για να μιλήσω για τους περίφημους «Πεφωτισμένους» ή αν προτιμάτε τον πρωτότυπο λατινικό τίτλο, τους «Illuminati». Ιδρυτής τους ήταν ένας Βαυαρός ονόματι Weisshaupt.Η Μυστική αυτή εταιρεία ιδρύθηκε την 1η Μαΐου 1776.

 

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η «Αμερικανική Επανάσταση» έγινε στις 4-7-1776!

Ο Weisshaupt έλαβε το κωδικό όνομα «Spartacus». Ήταν παλιό στέλεχος του Παπικού Τάγματος των «Ιησουϊτών» αλλά αυτοί στα τέλη του 18ου αιώνα είχαν διαβρωθεί πολύ και κάθε άλλο παρά εξυπηρετούσαν τους σκοπούς του Βατικανού. Ο Weisshaupt τους χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει την οργάνωσή του. Είχε οργανωθεί σύμφωνα με τα Μασονικά πρότυπα.

Στα τέλη του 18ου αιώνα και στις αρχές του 19ου δημιουργήθηκε άλλη μια Μυστική Εταιρεία. Οι «Ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης» με παρεμφερείς σκοπούς. Την ίδρυσαν οι Rothschild με τον μεγαλέμπορο διαμαντιών Sir Cecil Rhodes, τον ιδρυτή της Ροδεσίας. Αυτή είχε σκοπό να συσπειρώσει τους Αγγλόφωνους μυημένους και να υποτάξει όλους τους άλλους.

Πολύ αργότερα στην Αμερική (ΗΠΑ) στο Πανεπιστήμιο του Yale δημιουργήθηκε η Μασονική Στοά «Scull and Bones» (Νεκροκεφαλή και κόκαλα). Αυτή είναι η «μητέρα» του περιβόητου «Council of Foreign Relations» (Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων). Ιδρύθηκε στις 29-7-1921. Στο εξής θα γράφεται με τον κωδικό «CFR». Την ίδια εποχή ιδρύθηκε στην Βρετανία το «Royal Institute of Foreign Affairs» (Βασιλικό Ινστιτούτο Εξωτερικών Υποθέσεων) με ίδιο αντικείμενο, δηλ. την χάραξη της πολιτικής των Υπερτραπεζών.

Το CFR έγινε το συντονιστικό τους όργανο. Όταν αυτές κατάφεραν να γονατίσουν οικονομικά τις ΗΠΑ με τον Εμφύλιο πόλεμο ο Abraham Lincoln υποχρεώθηκε να συνάψει δάνειο από τις Υπερτράπεζες αλλά προς μεγάλη τους έκπληξη κατάλαβε την πλεκτάνη τους και δημιούργησε ένα σύστημα δανεισμού από τους πολίτες χωρίς τραπεζίτες μεσάζοντες. Αυτό τους υποχρέωσε να του κλείσουν το στόμα βάζοντας έναν αποτυχημένο ηθοποιό, τον Booth, να τον σκοτώσει. Ο Lincoln δεν ήταν ο μόνος διορατικός ηγέτης. Και ο μεγάλος Bismarck σε μια συνέντευξη που παραχώρησε το 1921, λίγο πριν τον θάνατό του, είπε την αλήθεια για την δολοφονία του Lincoln. Για την ιστορία οφείλω να αναφέρω ότι και ο Βενιαμίν Φραγκλίνος τα έβαλε με τους Διεθνείς τραπεζίτες (ιδίως τους Rothschild) για την δράση τους στην Αμερική.

Όμως και ο Churchill είχε καταλάβει τον ρόλο των Υπετραπεζών και τον στηλίτευσε στα άρθρα του. Το CFR συνεδρίασε πολύ πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και αποφάσισε να μην διακοπούν οι επαφές των Τραπεζιτών ό,τι κι αν συνέβαινε στο μέλλον. Η ιστορία έδειξε ότι τήρησαν τον λόγο τους μέχρι κεραίας.

Ενώ οι Αμερικάνοι στρατιώτες σκοτώνονταν στη Νορμανδία και στην Ιταλία, η Texaco έστελνε πετρέλαιο στους Γερμανούς ενώ η General Motors έστελνε φορτηγά για τις ανάγκες της Wehrmacht. Δυστυχώς δεν ήταν οι μόνες. Οι επαφές αυτών των εντιμότατων τραπεζιτών γίνονταν πάντοτε σε ουδέτερες χώρες όπως π.χ. την Ελβετία, την Ισπανία και την Πορτογαλία. Όποιος ενδιαφέρεται για περισσότερες λεπτομέρειες για την δράση αυτών των εταιρειών και πολλών άλλων μπορεί να τις βρει στο βιβλίο «Η Αμερικανο-ναζιστική συνωμοσία» του Anthony Sampton που κυκλοφορεί στις Εκδόσεις «Ποντίκι» σε ελληνική μετάφραση.

Ας επανέλθουμε όμως στο CFR. Αυτό ίδρυσε το «Federal Reserve System». Μετά την λήξη του Αμερικανικού Εμφυλίου πολέμου η Αμερικάνικη κυβέρνηση ήθελε να δημιουργήσει μια Κεντρική Τράπεζα. Αυτό θα χάλαγε τα σχέδια των Υπερτραπεζών. Δεν θα επέτρεπαν ποτέ στις ΗΠΑ να ελέγξουν τον εθνικό πλούτο τους. Έπρεπε πάση θυσία να την ελέγχει το κονκλάβιο των Υπετραπεζιτών.

Για να γίνει αυτό έπρεπε να δημιουργηθεί μια Ομοσπονδιακή Τράπεζα η οποία όμως δεν θα έπρεπε επ’ ουδενί λόγω να ονομάζεται «τράπεζα» (Βank). Πρώτα φρόντισαν να πείσουν τον τότε Πρόεδρο Jackson να μην ιδρύσει Κρατική Τράπεζα. Έπειτα από πολύ μεγάλη σκέψη προτιμήθηκε η λέξη «σύστημα» αφ’ ενός για να δίνει την ψευδαίσθηση στον κόσμο ότι έχει πολλά κέντρα λήψης αποφάσεων και για να μην παραπέμπει με κανένα τρόπο σε τράπεζα. Θα ήταν αδιανόητο, ιδιώτες να ελέγχουν την Κρατική Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ. Κι όμως αυτό συνέβη χωρίς να φαίνεται. Εισπράττει τα χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων και τα κατανέμει όπως θέλει!

Αυτό το «Σύστημα» χορηγεί τα δάνεια στους πολίτες και φυσικά θησαυρίζει από τα επιτόκια. Το 1911 οι ΗΠΑ δεν είχαν καθόλου Εξωτερικό Χρέος. Το 1925 είχαν ξεπεράσει τα 25 δις δολάρια. Το 1996 ήταν ένα τρις δολάρια! Φυσικά αυτό το «χρέος» δεν είναι πραγματικό.

 

Οι Υπερτραπεζίτες το επέβαλαν με τις άνομες διαδικασίες τους. Τώρα ήρθε η ώρα να γνωριστούμε με τους πιο επιφανείς Τραπεζικούς Οίκους που αποτελούν το περιβόητο «Σύστημα». Ο πυρήνας είναι 10 Οίκοι: Rothschild (Γερμανία και Γαλλία), Lazar Bros (Paris), Israel Shiff (Ιταλία), Khum Locb (Γερμανία), το Khum είναι συγκοπτόμενο του Coen, Warburg (Hamburg – Amsterdam), Leman Bros (N. Υork), κ.ά. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι Εβραϊκοί.

Το CFR δημιούργησε το 1953 – 54 την περιβόητη Λέσχη Bilderberg.

Ιδρυτές της ήταν ο Προτεστάντης αν και Εβραίος της Αγγλίας – όπως έχει αποδειχθεί – David Rockefeller και ο Πρίγκιπας Βερνάρδος της Ολλανδίας. Στην Λέσχη δεν ανήκουν μόνο τραπεζίτες αλλά και πολιτικοί και στρατιωτικοί. Η Λέσχη χαράζει την πολιτική τύχη του Κόσμου. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο πασίγνωστος Πρωθυπουργός του Ισραήλ Ben Gurion είχε προβλέψει την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης γύρω στο 1949. Τότε δεν υπήρχε η Λέσχη αλλά υπήρχε το CFR. Είχε πέσει έξω μόνο κατά μια δεκαετία… (αντί για 1989 είχε πει 1979). Δεξί χέρι του Rockefeller ήταν ο James P. Morgan τον οποίο συναντήσαμε στην Αμερικανο-ναζιστική συνωμοσία. Αν και φανατικός αντισημίτης κρατήθηκε στην θέση του γιατί εξυπηρετούσε το σύστημα.

Δημιούργημα της Λέσχης Bilderberg ήταν η περίφημη «Τριμερής» ή «Trilateral» όπως είναι γνωστή διεθνώς. Την ίδρυσε το 1972 ο Rockefeller. Σ’ αυτή συμμετέχουν και Γιαπωνέζοι Τραπεζίτες εκτός από τους Γερμανούς. Όποιος ανήκει στην Λέσχη ανήκει και στην Τριμερή. Η κόντρα Nixon – πρίγκιπα Βερνάρδου για το «σκάνδαλο Lockheed» το 1972 ήταν στην ουσία ενδοφατριακή διαμάχη Bilderberg – Τριμερούς.

Η ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στην Λέσχη Bilderberg και στην Τριμερή είναι ότι η πρώτη είναι αδίστακτη όταν λαμβάνει μια απόφαση, ενώ η δεύτερη είναι πιο «ανθρωπιστική», αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι…

Όλοι όσοι ανακατεύτηκαν στις διάφορες κρίσεις της Μεσογείου ως μεσολαβητές δήθεν στις Ελληνοτουρκικές διαφορές, στο Κυπριακό, το Σκοπιανό, το Μεσανατολικό πρόβλημα, κ.ά., ήταν κατά σύμπτωση μέλη της Λέσχης Bilderberg ή της Τριμερούς.

Παραθέτω μερικά χαρακτηριστικά ονόματα: Μάθιου Νίμιτς ,David Owen, Lord Carrington, Holbrooke, Averel Harriman, Cyrus Vance, οι John Foster & Alan Dulles κ.ά. Οι τελευταίοι 4 προωθήθηκαν χάρις στους ισχυρούς συγγενείς τους που είχαν κάποια σημαντική θέση στο Σύστημα. Από Ελληνικής πλευράς διακεκριμένα στελέχη της Λέσχης Bilderberg είναι ο Αντώνης Σαμαράς, ο Γιωργάκης Παπανδρέου και ο καθηγητής του Διεθνούς Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεγαλοστέλεχος του ΕΛΙΑΜΕΠ, Θεόδωρος Κουλουμπής. Οι δύο τελευταίοι παραείναι «διαλλακτικοί» στα Εθνικά Θέματα.

 

Η Λέσχη λειτουργεί περίπου σαν μυστική εταιρεία.

 

Και τώρα θα ξανακάνουμε ένα άλμα στο παρελθόν για να φωτίσουμε μια σκοτεινή πλευρά της δράσης των Υπερτραπεζών: Πώς προκάλεσαν την ανατροπή του Τσάρου της Ρωσίας και επέβαλαν τον Κομμουνισμό. Ο λόγος ήταν πολύ απλός. Η Ρωσία είναι αυτάρκης σε φυσικό πλούτο. Αυτό δεν άρεσε στους Τραπεζίτες και έπρεπε ν’ αλλάξει. Με τους πολέμους δεν κατάφεραν να την γονατίσουν και έβαλαν μπροστά την συνωμοσία των Μπολσεβίκων. Το θεωρητικό υπόβαθρο το είχε δημιουργήσει ο Κarl Marx: Ήταν το «Κεφάλαιο» το οποίο έγραψε στο Λονδίνο έπειτα από παραγγελία της ομάδας των «Δικαίων Ανδρών» μιας επιτροπής Τραπεζιτών… Ας μην ξεχνάμε ότι και ο Μarx ήταν Εβραίος… Ο Ρώσος αναρχικός Bakunin έλεγε ότι οι Μαρξιστές έχουν το ένα πόδι στις Διεθνείς Τράπεζες και το άλλο στον λαό.

Ήταν πολύ εύκολο ο Μαρξισμός να προσελκύσει τις μάζες, με το κήρυγμα της πλήρους ισότητας και της ιδανικής κοινωνίας που θα επικρατούσε όταν επικρατούσε ο κομμουνισμός. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι Εβραίοι πρωτοστατούσαν στην κίνηση ανατροπής του Τσάρου. Εδώ πρέπει να πω κάτι για να μην χαρακτηριστώ αντισημίτης: Οι Εβραίοι τραπεζίτες που έλαβαν μέρος σ’ αυτή την συνωμοσία δεν εκπροσωπούσαν την μεγάλη μάζα των φιλήσυχων Εβραίων που ήθελαν να ζήσουν ειρηνικά μέσα στην Ρωσία. Αυτή η μειονότητα των «ανήσυχων» έδωσε και στους υπόλοιπους το κακό όνομα, του τσιγκούνη και αδίστακτου ατόμου. Ο Εβραϊκός μεγαλοϊδεατισμός δεν έχει καμία σχέση με τον κακό Σιωνισμό (κυκλοφόρησε στη Νέα Υόρκη το βιβλίο «Israel and the end of Zionism», εκεί θα βρείτε περισσότερα στοιχεία). Ένας από τους πρωτεργάτες ήταν και ο αδελφός του Lenin (κατά κόσμον Ulianov) τον οποίο κρέμασε ο Τσάρος έπειτα από μια αποτυχημένη απόπειρα εναντίον του και ανάγκασε τον Vladimir Ilits Lenin να φύγει στην Ελβετία και στη Νέα Υόρκη. Η Wall Street υποστήριξε ενεργά τους συνωμότες. Έστειλε τον Lenin πίσω στην Ρωσία μέσω της εμπόλεμης Γερμανίας για να διαλύσει το Τσαρικό καθεστώς με ένα τρένο φορτωμένο με ένα δις δολάρια. Ο Lenin εκμεταλλεύτηκε την διάχυτη επιθυμία του λαού για ειρήνη, προκάλεσε την κατάρρευση του Ανατολικού Μετώπου προς μεγάλη ανακούφιση της Γερμανίας που αποδέσμευε τεράστιες δυνάμεις Ανατολικού Μετώπου προς μεγάλη ανακούφιση της Γερμανίας που αποδέσμευε τεράστιες δυνάμεις για το Δυτικό Μέτωπο και έθεσε τις βάσεις του Εμφυλίου Πολέμου στην Ρωσία. Η έκβασή του είναι γνωστή. Οι «Κόκκινοι» νίκησαν τους «Λευκούς» και επέβαλαν το Κομμουνιστικό καθεστώς.

Διακεκριμένα στελέχη του Κόμματος ήταν όλοι Εβραίοι: Ο Στρατάρχης της Επανάστασης Leon Trotsky (Leon Bronstein) στον οποίο οφείλεται η επικράτησή της και πολλοί άλλοι. Κι έξω από την Ρωσία υπήρξαν αρκετοί που προσπάθησαν να κάνουν ένα κομμουνιστικό πραξικόπημα αλλά απέτυχαν: Κλασικό παράδειγμα είναι η Rosa Luxemburg με τον φίλο της τον δικηγόρο Karl Liebknecht. Πλήρωσαν με την ζωή τους την απόπειρά τους να ανατρέψουν την αστική δημοκρατία της Βαϊμάρης στην Γερμανία.

Στην Ρωσία επικράτησαν οι υλιστές και οι άθεοι.

Για να δείτε πόσο οι Εβραίοι έλεγχαν το πρώτο Κεντρικό Συμβούλιο της Επανάστασης αρκεί να σας αναφέρω ότι το 1917 από τα 500 μέλη του, τα 447 ήταν Εβραίοι! Γενικά πρέπει να γνωρίζετε ότι το εφαλτήριο της Ρωσικής Επανάστασης ήταν το περιθώριο και ο υπόκοσμος.

Όποιος θέλει να διαβάσει περισσότερα για τα παρασκήνια της Ρωσικής Επανάστασης ας πάρει το βιβλίο του Leon de Pontis «Οι μυστικές δυνάμεις πίσω από την Επανάσταση».

Νομίζω ότι θα είχε ενδιαφέρον να προσθέσω εδώ ότι η Γαλλική Επανάσταση δεν ήταν τόσο ταξική όσο ήθελαν να μας την παρουσιάσουν. Ήταν ουσιαστικά ο πόλεμος των Φράγκων Ευγενών της Αυλής και των Γαλατών που αποτελούσαν τον λαό.

Για να επιστρέψουμε στην δραστηριότητα των Υπερτραπεζών είναι γνωστή η μεθοδολογία τους. Υποκινούν προλεταριακά και άλλα κινήματα για να αυξήσουν το εξωτερικό χρέος των χωρών.Οι πόλεμοι της Ευρώπης έγιναν για τον ίδιο λόγο.

 

Μετά τον Α’ και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο κυριάρχησαν οι Υπερτράπεζες που έδιναν τα απαραίτητα χρήματα για την ανοικοδόμηση των ερειπίων.

Μια άλλη προσφιλής μέθοδος των Υπερτραπεζών είναι η πρόκληση των περίφημων «κραχ». Στην ιστορία των ΗΠΑ υπήρξαν δύο: Του 1907 και του 1929. Στο τελευταίο, ορισμένοι «μυημένοι» επωφελήθηκαν τα μέγιστα ενώ χιλιάδες επενδυτές και επιχειρηματίες καταστράφηκαν. Πρόκειται για «προμελετημένα ηλεκτροσόκ» που σκοπό έχουν να δείξουν την ισχύ των Υπερτραπεζών. Ένα άλλο όπλο τους είναι τα νομίσματα. Παίζουν μ’ αυτά κατά βούληση. Οι υποτιμήσεις και οι υπερτιμήσεις τους γίνονται σε ανύποπτο χρόνο και έχουν τραγικές συνέπειες τόσο στις οικονομίες των χωρών όσο και στους μικρο-ή μεγαλοκαταθέτες.

Το CFR λειτουργεί σχηματικά σαν χταπόδι. Επίσημα οι δραστηριότητές του επεκτείνονται σε 8 διαφορετικούς τομείς (πλοκάμια) αλλά στην πραγματικότητα τα πλοκάμια είναι πολύ περισσότερα: 16 έως 32. Επεκτείνονται στα ΜΜΕ, στον Κινηματογράφο, στις Μυστικές Υπηρεσίες και αλλού.

Επιστρέφοντας στον ευαίσθητο τομέα των ΜΜΕ έχω να παρατηρήσω τα εξής: Ελέγχει απόλυτα εφημερίδες και περιοδικά παγκόσμιας εμβέλειας όπως π.χ.: Washington Post, New York Times, Newsweek, Time και τα τηλεοπτικά κανάλια όπως τα ABC, NBC κλπ. Για να γίνω σαφέστερη πρέπει να πω ότι την Washington Post και την New York Times τις εκδίδει η Catherine Graham, κόρη του μεγαλοτραπεζίτη Meyer. Το περιοδικό Νewsweek ανήκει στο ίδιο συγκρότημα. Το περιοδικό Time ανήκει στο «Time – Life Corporation» που ελέγχεται απόλυτα από το κατεστημένο του CFR και παραποιεί συστηματικά την Ιστορία των λαών για να εξυψώσει πάντα το Ισραήλ. Το περιοδικό Newsweek είναι θυγατρικό του περιοδικού Τoday, που εκδίδει ο Averel Hariman, εκλεκτό μέλος της Μασονικής Στοάς «Scull and Bones» για την οποία μίλησα πιο πάνω. Από εκεί ξεπήδησαν πολλά ηγετικά στελέχη της CIA όπως π.χ. ο Bush ο μετέπειτα πρόεδρος. Όπως βλέπετε ο Τύπος στην Αμερική – και όχι μόνο θα πρόσθετα – είναι  διαβρωμένος και μόνο την αλήθεια δεν γράφει.

Αποπροσανατολίζει συνειδητά τον κόσμο να μην ασχολείται με την πολιτική για να μπορούν έτσι οι κύριοι του CFR να δρουν ανενόχλητοι. Το 1933 ο Ευγένιος Meyer αγόρασε την Washington Post (ήταν συνεταίρος του Bern Baruh). O Meyer ήταν μέλος του CFR από το 1929.

Έδιωξε τον Διευθυντή της Washington Post επειδή δεν έγραφε ό,τι έλεγε ο Meyer για την Ρωσική Επανάσταση. Η Graham καθώς και διευθυντικά στελέχη της εφημερίδας είναι μέλη του CFR. Είναι γνωστό ότι το Σύστημα προωθεί τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Στο τελευταίο Συνέδριο των Τραπεζιτών που έγινε στην πολιτεία της Γεωργίας οι πιο πολλοί που έλαβαν μέρος ήταν Εβραίοι. Σήμερα το 82% των πόρων του πλανήτη ελέγχεται από 11 πολυεθνικές εταιρείες! Ο πυρήνας του CFR αποτελείται από εταιρείες πετρελαίου, βιομηχανικούς κολοσσούς, πολλά μέσα ενημέρωσης, αρκετά πανεπιστήμια, Στρατιωτικές Μυστικές Υπηρεσίες, Στρατηγούςευτυχώς λίγους – και πολλούς ανθρώπους από τον χώρο της Τέχνης, είτε σαν παραγωγούς, είτε σαν αστέρια πρώτου μεγέθους.

Ο Ναζισμός, ο Σιωνιστικός μεγαλοϊδεατισμός, ο Καπιταλισμός, ο Μπολσεβικισμός, ο απεριόριστος ελευθεριασμός και η Σατανολατρεία, η θρησκοληψία, η δεισιδαιμονία, η υγιεινιστική υποχονδρία κλπ. μικρότερα είναι μερικά από τα πλοκάμια του. Αυτό το «χταπόδι» μας οδηγεί στον Μεσαίωνα.

 

Οι Υπερτράπεζες προωθούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και πράκτορές της είναι η Λέσχη Bilderberg σε πολιτικό επίπεδο, το CFR και το Business Council σε οικονομικό επίπεδο.

Όλοι τους οι διαχειριστές είναι γνωστοί ως οι «Terrible 1313». Ελέγχουν τους Διεθνείς Οργανισμούς, όπως είναι ο ΟΗΕ – στον οποίο ο Rockfeller παραχωρεί τον ουρανοξύστη που στεγάζεται – η Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ (IMF). Δεν είναι λοιπόν τυχαίο το γεγονός ότι οι ΗΠΑ είναι αυτές που ασκούν τα περισσότερα «veto» στις ψηφοφορίες του ΟΗΕ με δεύτερη την Βρετανία. Ο γαμπρός του Roosevelt, που είναι μέλος της Τριμερούς, αποκάλυψε ότι ο μακαρίτης ο πεθερός του είχε υποστεί κατάλληλη προετοιμασία από τους «αρμοδίους» πριν αναλάβει τα καθήκοντα του Προέδρου.

Αυτή την στιγμή στις ΗΠΑ υπάρχουν δύο κυβερνήσεις:


1. Η νόμιμη Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ. Αυτή δεν την ελέγχουν ποτέ.

  1. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Η πολιτική του Συστήματος έξω από τις ΗΠΑ είναι χαρακτηριστική στην περίπτωση του Αγίου Δομίνικου. Εκεί, στην δεκαετία του ’70 η CIA έκανε ένα πραξικόπημα για να μπλοκάρει την άνοδο της Αριστεράς στην εξουσία. Αφού τοποθέτησε τον εκλεκτό των ΗΠΑ στην Προεδρία, άρχισε τον «εκδημοκρατισμό» για φασιστική οικονομία.

Η εταιρεία «Gulf and Western Co.» εμφανίστηκε στην περιοχή. Έφτιαξε την αφορολόγητη ζώνη και από τότε δύο εταιρείες, μια Καναδική και μια Αμερικάνικη λεηλατούν την χώρα με το νόμο, πληρώνοντας μισθούς πείνας στους ντόπιους (40 σεντς, την ώρα) ενώ οι ίδιες θησαύριζαν (κέρδη του 1978 4,2 δις δολάρια).

Διέλυσαν το συνδικάτο του ζαχαροκάλαμου UNIDO και ίδρυσαν ένα δικό τους. 83 συνδικαλιστές του προηγούμενου συνδικάτου συνελήφθησαν! Λεπτομέρεια: Η Gulf and Western εκμεταλλεύεται όχι μόνο την ζάχαρη αλλά τα φρούτα και τα βοοειδή. Άνθρωποι της CIA κατέλαβαν τις θέσεις κλειδιά. Δεν είναι τυχαίο ότι η εταιρεία ανήκει στον Jacob Shiff. Οι επιγαμίες που συνήψε έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον: Ο τραπεζίτης του CFR Paul Warburg παντρεύτηκε την Nina Loeb (της Khun and Loeb Bank) ενώ ο Felix Warburg πήρε την Frida Shiff (κόρη του Jacob Shiff). Ο Shiff με τον Rothschild μοιράζονται την Γερμανική οικονομία. Εξαίρεση αποτελεί ο εκδότης Loeb. Αν και Εβραίος ήταν ανθρωπιστής. Επιμελήθηκε τις εκδόσεις της Λειψίας, των Αρχαίων Ελλήνων Συγγραφέων. 

Ξαναγυρίζουμε στον Άγιο Δομίνικο για να αναφερθούμε σε μια σπουδαία λεπτομέρεια. Επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας του ήταν εκείνη την εποχή ο Luis M. Gonzalez Mata. Με το πραξικόπημα της CIA έφυγε και πήγε στην Γαλλία, όπου έγραψε το εκπληκτικό βιβλίο «Οι αληθινοί αφέντες του κόσμου» (στις Εκδόσεις Λογοθέτη). Εκεί αναφέρεται στην Λέσχη Bilderberg, την Τριμερή κλπ. Σήμερα δουλεύει στην Γαλλική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Οι άνθρωποι του συστήματος (CFR) έχουν μια τάση να είναι ιδιοκτήτες των κτιρίων των επιχειρήσεών τους και να είναι όλα συγκεντρωμένα στην ίδια περιοχή (σύστημα «σφηκοφωλιά»). Η Νέα Τάξη Πραγμάτων στηρίζεται στους Σάξονες, τους Φράγκους, τους Τεύτονες και την επιμιξία των τελευταίων με τους Ούννους. Έχει θρήσκευμα το δόγμα των Διαμαρτυρομένων. Μισεί τον Καθολικισμό και την Ορθοδοξία.  Θέτει στο περιθώριο την Κελτική, την Γαλατική, την Ελληνική και τις άλλες κουλτούρες. Έχει ως εκφραστή της τον ιστορικό του Αμερικάνικου κατεστημένου Francis Fukuyama. Αυτός επηρεάζει και το Αμερ. Υπουργείο Εξωτερικών. Καταργεί τα έθνη. Το ιδανικό του είναι η «απόλυτη ισορροπία του κόσμου». Ο Τραπεζίτης Warburg είχε δηλώσει το 1950 ότι οι Υπερτράπεζες έπρεπε να κατακτήσουν πάση θυσία την εξουσία.

Ο Warburg και οι Rothschild ελέγχουν την Τράπεζα της Αγγλίας.

 

Ωστόσο ο πιο επικίνδυνος εκπρόσωπος της ΝΤΠ είναι αυτή την στιγμή ο πρώην σύμβουλος του Προέδρου Carter, Zbigniew Brezinski. Γιος Πολωνού διπλωμάτη, κατά την διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής κατέδιδε Εβραίους στους Ναζί, αυτό όμως δεν τον ενόχλησε να συνεργάζεται μαζί τους για την υλοποίηση του Σχεδίου της ΝΤΠ.

Θέλει να «φακελώσει» ηλεκτρονικά όλους τους ανθρώπους. Το περιοδικό «Triangle» που απηχεί τις απόψεις της «Τριμερούς», αναφέρει καθαρά ότι στη νέα κοινωνία θα δεσπόζει μια ελίτ, ξεκομμένη από τις παραδοσιακές αξίες. Θα χρειαστεί η συνεχής επιτήρηση κάθε πολίτη. Αυτό μας θυμίζει το περίφημο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας «1984» του George Orwell. Πρόσφατα ο Β. ήταν Διευθυντής του CFR. Είναι και συνιδρυτής της Τριμερούς. Έχει δεξί του χέρι τον ψευδοϊστορικό Samuel Hudington ο οποίος είναι οπαδός της «σύγκρουσης των πολιτισμών». Διαιρεί τους λαούς αυθαίρετα. Το Σαξονικό Κέντρο κοντά στο Kiel της Γερμανίας είναι η πηγή της ανωμαλίας.

 

Όπλο της ΝΤΠ είναι ο καταναλωτισμός.

Η Ιαπωνία, η Γερμανία και οι ΗΠΑ θα μοιραστούν την συλλογική διαχείριση (Collective Management). Ήδη βαδίζουμε προς αυτό, 318 ιδιώτες ελέγχουν το 82% του πλούτου του πλανήτη. Ο Hudington μιλάει για forced urbanization. Εξόντωσε τους αγροτικούς οικισμούς του Vietnam με napalm κατά την διάρκεια του πολέμου.

Η Margaret Thatcher, η «σιδηρά κυρία» που κυβέρνησε επί 10 χρόνια την Βρετανία σε μια συνέντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο John Tucker είπε τα εξής εκπληκτικά (1975): «Είναι τιμή μου που με καταγγέλλει η Λέσχη Bilderberg! Είναι μια ομάδα αλαζονικών ανθρώπων. Η ΕΟΚ είναι ένα ισοπεδωτικό υπερκράτος. Δεν πρέπει να χαθεί η εθνική συνείδηση των χωρών αυτών». Ο πρύτανης της Αμερικάνικης Δημοσιογραφίας – συνταξιούχος τώρα – John Seaion δήλωσε σε μια διάλεξή του σε εν ενεργεία συναδέλφους του: «Δεν υπάρχει σ’ αυτή την σύγχρονη περίοδο ανεξάρτητος Τύπος. Όλοι γράφουν ό,τι θέλει το αφεντικό. Όσοι είναι τίμιοι είναι άνεργοι. Οι δημοσιογράφοι δυσφημούν την δουλειά τους. Είμαστε οι πόρνες της διανόησης»!

Στόχος της ΝΤΠ είναι Ο λεγόμενος «Τέταρτος Πυλώνας»: Ο πολιτισμός. Μουσική, κουλτούρα, μόδα.

Το σκληρό πορνό, το εμπόριο του σεξ έχει γίνει στα χέρια των Φραγκο – Σαξόνων όργανο αποπροσανατολισμού των λαών. Θέλουν να πετύχουν την πλήρη ισοπέδωση. Το θηλυκό έχει πεταχτεί από την θρησκεία. Οι Σάξονες υπέταξαν Σκωτσέζους, Ουαλούς και Ιρλανδούς.

Ο Ηγούμενος της Μονής Ιβήρων είπε σε μια πρόσφατη διάλεξή του ότι δεν θα πετύχει το σχέδιο της ΝΤΠ γιατί ακόμα και στις τάξεις της υπάρχουν αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα. Η ιδεολογία του τίποτα. Πολυεθνικές. Υπερκράτη. Ομοσπονδίες. Η γλώσσα είναι το ένα σημείο τριβής. Ο Αγγλο-σαξονικός πολιτισμός και η γλώσσα του πάει να αλλοτριώσει το σύμπαν αλλά συναντά αντιδράσεις με την μορφή δήθεν «εθνικισμών». Οι λαοί θέλουν να κρατήσουν την γλώσσα τους. Από τις ΗΠΑ ξεκίνησε η αντίδραση στον καταναλωτισμό. Πολλοί άνθρωποι, δέχονται να ζουν φτωχότερα και πιο ανθρώπινα παρά να τρέχουν σε 2 – 3 δουλειές για να βγάλουν λεφτά και να ζουν πλουσιότερα.

Ο Επίκτητος έλεγε ότι «όσο πιο λίγες ανάγκες έχεις, τόσο πιο πλούσιος είσαι». Η δήθεν Ενωμένη Ευρώπη μεσοπρόθεσμα θα διαλυθεί κάτω από το βάρος των επιλογών της. Όσο θα αυξάνει ο αριθμός των ανέργων και θα διογκώνεται το προσφυγικό πρόβλημα, τα κράτη θα περνάνε κρίση – βλέπε Βαλκάνια – και ορισμένα θα διασπαστούν. Ήδη η Ιταλία σχεδόν κόπηκε σε Βόρεια και Νότια, το ίδιο θα συμβεί και στην Ισπανία που θα κατακερματιστεί σε 3-4 κράτη (Βασκία, Καταλονία, Ναβάρα, κλπ.). Η Τουρκία θα γίνει 5-6 κομμάτια: 27 λαοί που ζουν εγκλωβισμένοι στα σύνορά της θέλουν την ανεξαρτησία τους. Οι αλυτρωτισμοί θα θριαμβεύσουν πάνω στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Το πνευματικό δυναμικό των πολιτισμών θα υπερισχύσει. Η αγροτιά δεν μπορεί να συρρικνωθεί στο 7% κάθε χώρας επειδή έτσι αποφάσισαν κάποιοι εγκέφαλοι στις Βρυξέλλες ή όπου αλλού…

Το Σύστημα επιτίθεται στην Παιδεία αλλοιώνοντας την ουσία της. Κάνει τους μαθητές τεχνοκράτες και όχι ανθρώπους. Τα περιοδικά life style (όπως το «ΚΛΙΚ») μας αποπροσανατοίζουν. Είναι ο «Δούρειος Ίππος» της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Το Σύστημα σήμερα ευνοεί την Τουρκία γιατί κρίνει ότι αυτή προωθεί τα συμφέροντά του. Θέλει να βγάλει έξω από το ΝΑΤΟ την Ελλάδα. Τώρα που υπάρχουν τα Σκόπια και η Αλβανία δεν μας χρειάζονται άλλο ως χώρα. 

Στο περιθώριο του Συστήματος εκδηλώνεται η Ιρλανδική αντίσταση, η Κελτο-Γαλατική αντίσταση, η Σκωτική αντίσταση. Το Εδιμβούργο λέγεται και «Νέαι Αθήναι». Το Σύστημα θέλει να εντάξει στο παιχνίδι και την Λατινική Αμερική αλλά συναντά το εμπόδιο του Καθολικισμού. Σχεδιάζει λοιπόν πρώτα να τους κάνει Διαμαρτυρόμενους και μετά να τους εντάξει. Εκεί θα αποτύχει γιατί αυτοί οι λαοί κρατάνε γερά την πίστη τους.

Το κεφάλαιο διεθνοποιείται. Πάει στην φτηνή χώρα με τα χαμηλά ημερομίσθια. Δεν ενδιαφέρεται για την απασχόληση και την ανεργία. Έχει ήδη προχωρήσει η μεθόδευση της κατάκτησης με την μέθοδο της οικονομικής διείσδυσης. Η Γερμανία το κάνει στην Τσεχία, την Σλοβακία, την Σλοβενία και την Κροατία. Ο Διεθνισμός της Αριστεράς περνάει πρώτα από την υπεράσπιση της εθνικής ταυτότητας κάθε λαού. Το κεφάλαιο θέλει την ισοπέδωση. Το Maastricht αποκλείει όλη την Ανατολική και Νότια Ευρώπη. Θέλει μόνο την Δυτική. Ο επόμενος στόχος θα είναι οι Πομάκοι της Βουλγαρίας. Είναι πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα. Μοιραία πάμε για αυτονομία της Θράκης.

 

Στις ΗΠΑ μελετούν σοβαρά την αλλαγή των συνόρων του Αιγαίου.

 

Όσο μικρότερες είναι οι χώρες τόσο πιο εύκολα τις κουμαντάρεις. Πάμε για νέο άξονα Ιαπωνίας – Γερμανίας. Τώρα από τον ιδεολογικό και θρησκευτικό πόλεμο περάσαμε στον οικονομικό. Δημιουργήθηκαν τεχνητές ιδεολογικές διαφορές. Ο διάσημος πολιτειολόγος και Διεθνολόγος των ΗΠΑ Εdward Lutwack βάλλει συστηματικά κατά του Federal Reserve System και της Bundesbank.

Ένας άλλος αγωνιστής κατά του Συστήματος είναι και ο πρώην καθηγητής του πανεπιστημίου Ηarvard (Los Angeles) Antony Shatton. Aυτός άρχισε από το 1983 να γράφει βιβλία κατά του Συστήματος (βλ. «Εισαγωγή στη Νέα Τάξη» και συνέχισε με τα βιβλία «Η Wall Street και η άνοδος του Hitler» και «Η Wall Street και η Μπολσεβίκικη Επανάσταση». Τα δύο τελευταία βιβλία είναι πολύ σπάνια γιατί το Σύστημα έχει κηρύξει διωγμό στον αξιόλογο καθηγητή. Αφού τον έδιωξε από το Πανεπιστήμιο άρχισε να τον καταδιώκει και στα τυπογραφεία. Τα βιβλία του εξαφανίζονται μυστηριωδώς από τις βιτρίνες των βιβλιοπωλείων. Συναντάει τεράστιες δυσκολίες στην έκδοση των έργων του.

 

Πολλοί ήταν οι μελετητές οι οποίοι με τον προσωπικό τους αγώνα και διορατικότητά προσπάθησαν να προλαλήσουν τα επερχόμενα και σαν νέοι Κάλχες να προειδοποιήσουν για τα μέλλοντα κακά να συμβούν.

                                                                    

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

 

  1. Καθ. Quenkley “Tragedy and Hope”.
  2. US General Pedro del Valle “Task” magazine, 1962.
  3. Book “Israel and the and of Zionism” N.Y. 19-12-1996
  4. Leo De Pontis “The Secret forces behind the Revolution”.
  5. Gary Allan “Nobody dared talk about conspiracy”.
  6. Gonzales Mata “Οι αληθινοί αφέντες του κόσμου», Εκδ. «Πυθαγόρας».
  7. “Wall Street and the Bolshcvik Revolution”.
  8. Anthony Shatton “Wall Street and the rise of Hitler”.
  9. Anthony Shatton “Wall Street and the Bolshevik Revolution”.
  10. Anthony Shatton “Introduction to the New Order” (1983).
  11. Anthony Shatton “Αμερικανο-Ναζιστική Συνωμοσία».
  12. Zbigniew Brzezinsky “The US role in the technotronic era” (1970).

 

 

Related posts

Γιατί σήμερα ο Ελληνισμός έχει ανάγκη από μια νέα Μεγάλη Ιδέα

Newsroom

Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ NORD STREAM 2

Newsroom

Ο Dr. Robert Malone επινοητής της τεχνολογίας των mRNA: «Θα επιβάλουν σύστημα κοινωνικής πίστωσης όπως η Κίνα»

Newsroom