ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Απόψεις

Περί Νατσιού… (Από Αγιορείτη Μοναχό)

Περί Νατσιού… (Από Αγιορείτη Μοναχό)

 

 

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, τι διχόνοια είναι αυτή; Μετά μας φταίνε τα αντίχριστα κόμματα; 

 

Τουλάχιστον αυτά ξέρουν να κυβερνούν τον πολιτικό φορέα τους και να τον κρατούν ενωμένο. Τόσα χρόνια ο Νατσιός ήταν καλός;

Και τώρα έγινε κακός; Με παρρησία και θάρρος έβγαινε και ευαγγελίζονταν ρωμιοσύνη, παρότι ως δάσκαλος και δημόσιος υπάλληλος ευρίσκονταν σε δύσκολη θέση. Τη στιγμή που εμείς σιωπούσαμε… και μέχρι την Ανάσταση διήμερη την κάμαμε υπό τον φόβο του Καίσαρος.

Δεν λέω, βεβαίως θα έχει και ελαττώματα ως άνθρωπος και λάθη, μα σάματι εμείς δεν κάνουμε; 1.000 άγγελοι, ένα θέλημα και ένας Έλληνας, χίλια θελήματα. Ακόμη και οι αλιβάνιστοι Τούρκοι 7 κόμματα τα ενώσανε σε ένα. Και εμείς, οι ευλαβείς Ορθόδοξοι Χριστιανοί, τρωγωνόμαστε με τα ρούχα μας. Και ρωτώ… Βρίσκεται αυτή τη στιγμή κανένας καλύτερος στο πολιτικό στερέωμα για να ψηφίσουμε; Δηλαδή, άμα όλοι οι ταξιτζήδες μας γίνουν ανεπιθύμητοι, εμείς δεν θα πάρουμε ταξί και θα μείνουμε στον δρόμο;

Στην ΝΙΚΗ ειναι ο Αθανάσιος Ρακοβαλής, πνευματικό παιδί του Αγίου Παΐσιου. Επίσης, η ανηψιά του Αγίου Παΐσιου και τόσοι αξιόλογοι ακόμη. Έχετε κανέναν καλύτερο; Έκαμαν και πριν καιρό φιλότιμη προσπάθεια και άλλοι Χριστιανοί π.χ. με το Κόμμα ΚΟΙΝΩΝΙΑ, όμως δεν προχώρησε τότε. Ο κόσμος ήταν ανώριμος για να το εκτιμήσει!

Τώρα πιστεύω είναι η καλύτερη στιγμή να μπει ο Νατσιός στην Βουλή και να αλλάξει τα φώτα στην Κεραμέως και στο κακό μασωνικό συναπάντημα. Επίσης, ένα ακόμη έβδομο κόμμα στην Βουλη θα «ανεβάσει» τον πήχη της αυτοδυναμίας και θα δυσκολεύσει και άλλο το αντίχριστο σύστημα.

Και όπως λένε οι Κινέζοι… «ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ, άναψε καλύτερα ένα κεράκι».

Ίσως και όλη αυτή η ΞΑΦΝΙΚΗ λασπολογία προς τον Δ. Νατσιό να προέρχεται απο την μονταζιέρα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ σαν είδανε πως αποκτά μεγάλα ποσοστά η ΝΙΚΗ.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ!

ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ

 

 

 

Related posts

Από την «Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση» στον Ανοικτό Πόλεμο

Καναδός ΥΠΕΞ: «Η ελληνική εκκλησία παίζει σημαντικό ρόλο στα παγκόσμια δρώμενα»

Newsroom

Η Ελλάδα γιατί δεν αξιοποιεί τους υδρογονάνθρακές της;

Newsroom