ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Διεθνή ΝέαΕιδήσεις

Στην Ελλάδα ο κορωνοϊός κολλάει στην Βουλγαρία δεν κολλάει

Στην Ελλάδα ο κορωνοϊός κολλάει στην Βουλγαρία δεν κολλάει -Ξέφρενα πάρτι Ελλήνων στο Μπάνσκο (βίντεο-φωτο)

Εκατοντάδες νέοι Έλληνες, στην πλειοψηφία τους Βορειοελλαδίτες, σύμφωνα με thesstoday.gr, επιβιβάστηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (10/12) σε 50 πούλμαν που ήταν σταθμευμένα στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη και έκαναν… απόβαση στο Μπάνσκο!

 

Οι εικόνες είναι ενδεικτικές του μεγέθους του συνωστισμού τόσο στα σύνορα του Προμαχώνα Σερρών, όπου έγινε ο απαραίτητος έλεγχος για COVID-19, όσο και στα μαγαζιά της περιοχής.

Οι νεαροί που έφτασαν στο χιονισμένο Μπάνσκο, σχημάτισαν ουρές τόσο στα ανταλλακτήρια νομισμάτων όσο και στα καταστήματα εστίασης για φαγητό και καφέ, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους, στην οδό Νάιντεν Γκέροφ, πριν από τα ξέφρενα βραδινά πάρτι, όχι μόνο σε κλαμπ, αλλά και σε θερμαινόμενες πισίνες.

Λίγο αργότερα, τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού πήγαν… περίπατο και έξω από τα κλαμπ όπου οι ουρές έφθαναν ακόμα και στην άλλη άκρη του δρόμου, πόσο μάλλον μέσα.

Ανάλογες ήταν οι εικόνες και το Σάββατο, καθώς τα πάρτι συνεχίστηκαν με τον ίδιο ξέφρενο ρυθμό, πριν οι εκατοντάδες Έλληνες πάρουν τον δρόμο της επιστροφής το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα δε με μαρτυρίες, στα σύνορα του Προμαχώνα, οι έλεγχοι έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες, καθώς οι αστυνομικοί προχώρησαν μόνο στον έλεγχο ταυτότητας και όχι υγειονομικών εγγράφων, για «εξοικονόμηση χρόνου», και «λόγω αυξημένης κίνησης»…

Related posts

«Χείρα βοηθείας»10 δισεκατομμυρίων δολαρίων από το Άμπου Ντάμπι στην καταρρέουσα τουρκική οικονομία

New York Times – Πρόταση των ΗΠΑ σε Τουρκιά: «Δώστε στην Ουκρανία τους S-400 και παίρνετε F-35»

Newsroom

Ερντογάν: Δεν θα μείνουμε σιωπηλοί για τις στρατιωτικές δραστηριότητες στα νησιά

Newsroom