ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

To 4ο SGS Family and Pet Festival και η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα (Φωτογραφίες – Βίντεο)

Εκδηλώσεις - φεστιβάλΜουσική live - Νέες ΚυκλοφορίεςΠολιτισμός

To 4ο SGS Family and Pet Festival και η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα (Φωτογραφίες – Βίντεο)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, το 4ο SGS Family and Pet Festival, στη Μαρίνα Φλοίσβου.  Από τις 12:00 το μεσημέρι η μαρίνα γέμισε με παιδιά, τετράποδους φίλους και τις οικογένειες τους. Μια αξέχαστη βραδιά και μια ημέρα αφιερωμένη σε οικογένειες, παιδιά και τους δραστήριους τετράποδους φίλους μας.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας ήταν η ανάπτυξη και προαγωγή της φιλοζωικής κουλτούρας, καθώς και η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση όλων, σχετικά με τα δικαιώματα των ζώων. Από τη διοργάνωση δεν θα μπορούσε να λείψει η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.

Η ημέρα ήταν γεμάτη αγάπη, μουσική, κουνιστές ουρές, παιχνίδια και πολλές άλλες δραστηριότητες, ενώ live τραγούδησε η Ελένη Φουρέιρα, με πολλούς ακόμα διάσημους να δίνουν το παρών.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ η βραδιά άνοιξε εντυπωσιακά με χριστουγεννιάτικες χορογραφίες από την Dance Art.

Η Ελένη Φουρέιρα εντυπωσίασε το κοινό της, όπως κάνει σε κάθε της εμφάνιση, με ένα super εντυπωσιακό show. Γεμάτο με μεγάλες επιτυχίες, mashups με ξένα hits και μία απίστευτα καυτή εμφάνιση. Με την αστείρευτη ενέργεια της, κατάφερε να παρασύρει το κοινό σε ένα μοναδικό, γιορτινό live. Παρόλο το κρύο κατάφερε να ανάψει κυριολεκτικά φωτιές και να δημιουργήσει μια ζεστή και μαγική ατμόσφαιρα.

Επιπλέον, φέτος γιορτάστηκαν και τα 20 χρόνια της Μαρίνας Φλοίσβου με πολλά δρώμενα και μετά την δύση του ηλίου έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Αι Βασίλη.

Η εκδήλωση Φιλοξένησε ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παιχνίδια, μουσική, και διάφορες ακόμα δραστηριότητες.

Το greekaffair βρέθηκε εκεί για να καλύψει τη Μαγική Βραδιά με φωτογραφίες και βίντεο προσφέροντας στο κοινό τη δυνατότητα να νιώσει την ατμόσφαιρα και τον ενθουσιασμό που επικράτησε στην Μαρίνα Φλοίσβου

 

Φωτογραφίες – Βίντεο : Ιωάννης Αρμυριώτης

 

Related posts

Παρουσιάστηκε η Μελέτη Βιωσιμότητας του πρώην βασιλικού κτήματος Τατοΐου από τη Λ.Μενδώνη

ΣΕ ΔΥΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ Η ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ «ONE OF A KIND» ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ

Ζάππειο: 50ο Φεστιβάλ Βιβλίου

Newsroom