ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Ζήσε την συναρπαστική εμπειρία οδήγησης με τα snowmobiles στο Περτούλι (video)

Ζήσε την συναρπαστική εμπειρία οδήγησης με τα snowmobiles στο Περτούλι (video)

Αν ζείτε σε ορεινές περιοχές και σε μέρη της βόρειας Ελλάδας που το χιόνι πέφτει χωρίς… τσιγκουνιές, τότε σίγουρα θα το έχετε χορτάσει.

Αν βρίσκεστε σε μεγαλουπόλεις,η πόλεις όπως τα Τρίκαλα, ίσως  πιθανότατα να σας έχει λείψει. Κάπου εδώ έρχεται  το  χιονοδρομικό  του Περτουλίου και η γύρω περιοχή   να αποκαταστήσει  τη σχέση σας μαζί του και να σας προσφέρει  απλόχερα παιχνίδια και διασκέδαση μέσα στο χειμώνα.

Ένα από αυτά,  που προέρχεται από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό υπόσχεται μια μοναδική  βόλτα οδηγώντας  snowmobile και  η διασκέδαση σας θα είναι σίγουρη και παράλληλα θα απολαύσετε αξέχαστα βιώματα και βουνίσιες αισθήσεις.

Τα snowmobile  θεωρούνται ένας υπέροχος τρόπος διασκέδασης στο βουνό. Ανεξάρτητα εάν είστε υψηλά στο βουνό ή στα πιο χαμηλά μέρη, η ευχαρίστηση να οδηγείτε ένα snowmobile θεωρείται ξεχωριστή  και τα όμορφα άγρια τοπία  θα προκαλέσουν δυνατές θετικές αισθήσεις και θα αφήσει μακριές αναμνήσεις στο νου σας, ως μια απόλυτη εμπειρία κατάκτησης της φύσης .

Κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί σε έναν σταθμό,snowmobile όπου η επιχείριση του Βαγγέλη Στεφόπουλου ΜΙΚΡΟ ΣΑΛΕ  και των συνεργατών του, όπου τόσο ίδιος όσο και οι ειδικευμένοι οδηγοί του, για τους οποίους δεν υπάρχουν μυστικά στο βουνό, θα επισκεφτείτε διάφορα τοπία και θα δείτε απίστευτα μέρη τα οποία ούτε καν θα φανταζόσασταν, ότι υπάρχουν, σχεδόν ένα χιλιόμετρο από το κεντρικό οδικό δίκτυο . Θα απολαύσετε εκπληκτικές θεές από τη βουνίσια φύση.

Είναι ένας συναρπαστικός τρόπος να «τρέξετε» μέσα στο χιονισμένο τοπίο! Οδηγήστε ένα snowmobileκαι νιώστε τον παγωμένο αέρα να αναζωογονεί τις αισθήσεις σας!
. Κατά την επίσκεψή σας στα Περτουλιώτικα Λιβάδια τον χειμώνα, επιβάλλεται να ζήσετε την εμπειρία οδήγησης ή βόλτας με snow mobile.
δύο διαδρομές εκτός πίστας ιδανικές για snowboard και μία Lang-Lauf, που περνά και μέσα απ’ το δάσος.
Μην περιμένετε άλλο να δείτε άσπρη μέρα. Πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας και βάλτε μπρος για την χιονοδρομική διασκέδαση.

 

Πηγη 

Related posts

Πώς τα ψέματα επηρεάζουν τις σχέσεις και την ψυχική μας υγεία

Newsroom

Σκρέκας: Απόλυτη προτεραιότητα η δημιουργία μικρών αγροτικών φωτοβολταϊκών πάρκων

Newsroom

Φ.Φράγκος: «Τα οφέλη της μετατροπής του λιγνίτη σε πετρέλαιο θα είναι τεράστια για την οικονομία της Ελλάδας»

Newsroom