ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

«Αποκλεισμό» των δήμων απο την συζήτηση για τα προνοιακά επιδόματα κάνει λόγο η ΚΕΔΕ

Για «αποκλεισμό» των δήμων στην συζήτηση για τα προνοιακά επιδόματα κάνει λόγο η ΚΕΔΕ

 

Για #αποκλεισμό της από τη χθεσινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητήθηκε το νομοσχέδιο, το οποίο μεταξύ άλλων περιέχει διατάξεις που φορά το πρόγραμμα νέων τμημάτων παιδικών σταθμών σε δήμους καθώς και την επαναφορά στο κράτος της αρμοδιότητας καταβολής προνοιακών επιδομάτων που τώρα έχουν οι δήμοι, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (#ΚΕΔΕ).

Σύμφωνα με την #ΚΕΔΕ, δεν της στάλθηκε πρόσκληση για να παραστεί εκπρόσωπός της προκειμένου να καταθέσει τις απόψεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επί των θεμάτων αυτών, ούτε από το γραφείο της αρμόδιας αναπληρώτριας υπουργού, Θεανώ Φωτίου αλλά ούτε κι από το αρμόδιο γραφείο της Βουλής. «Η κ. Φωτίου οφείλει -αντί να εκφράζει υποκριτικά τη λύπη της για τη δήθεν απουσία της #ΚΕΔΕ από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση της Επιτροπής και να παραπληροφορεί μάλιστα τους βουλευτές, λέγοντας ότι προσκληθήκαμε αλλά δεν πήγαμε- να σεβαστεί το αξίωμα που υπηρετεί και ας φροντίζει να μας αποστέλλει, έστω και καθυστερημένα, τις προσκλήσεις», τονίζει στην ανακοίνωσή της η #ΚΕΔΕ.

Related posts

Περίπου 4.000 επιχειρήσεις πρέπει να κατοχυρώσουν το brand «Μακεδονία»

Αρση μέτρων: Στα χωριά από τις 18 Μαΐου -Θα επιτραπούν οι μετακινήσεις σε άλλους νομούς – Από 1ης Ιουνίου ανοίγουν εστιατόρια-καφέ

Newsroom

Ilyushin Il-76: Τα θηριώδη ρωσικά αεροσκάφη που στέλνει η Ρωσία για τις πυρκαγιές

Newsroom