ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Συνέδρια – Ημερίδες

Ημερίδα της ΠΟΕΣΥ για τα Περιφερειακά ΜΜΕ στο Ηράκλειο Κρήτης (ΒΙΝΤΕΟ – 11/03/2023)

Ημερίδα της ΠΟΕΣΥ για τα Περιφερειακά ΜΜΕ στο Ηράκλειο Κρήτης (ΒΙΝΤΕΟ – 11/03/2023)

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης διοργάνωσε Ημερίδα για τα Περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η Ημερίδα με τίτλο «Περιφερειακά Μέσα: Προκλήσεις και προοπτικές» έγινε το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 και ώρες 09:00-16:00 στο Ξενοδοχείο Ibis Styles Heraklion Central (Κορωναίου Πάνου 26 & Αγίου Τίτου, Ηράκλειο, 71202, τηλ. 281 028 2020).

Στην Ημερίδα έχουν προσκληθεί για να καταθέσουν τις απόψεις τους Εκπρόσωποι των Ενώσεων Συντακτών και των Ταμείων των ΜΜΕ, των ιδιοκτητών και των εργοδοτικών Ενώσεων της Περιφέρειας, Πανεπιστημιακοί και Εκπρόσωποι της Κυβέρνησης.

Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά Ημερίδες που διοργάνωσε η ΠΟΕΣΥ, στις οποίες συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα της Δημοσιογραφίας και της Ενημέρωσης στη χώρα. Ο στόχος είναι ν’ ανοίξει ο διάλογος με τη συμμετοχή όλων των μερών και τα όποια συμπεράσματα να οδηγήσουν στη λήψη πρωτοβουλιών και αποφάσεων από την ΠΟΕΣΥ και τις Ενώσεις Συντακτών.

 

Η Ημερίδα μεταδόθηκε livestreaming από την ιστοσελίδα της ΠΟΕΣΥ www.poesy.gr και από την ιστοσελίδα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων www.amna.gr/video-services/0/%CE%8C%CE%BB%CE%B1

 

 

 

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting στην Αθήνα

«Άνοιξε τις πύλες του» το 85ο Διεθνές Συνέδριο Βιβλιοθηκών

Newsroom

6ο Διεθνές Εθνολογικό Συνέδριο και Καραγκούνικο Αντάμωμα στην Καρδίτσα

Newsroom