ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΑμεΑ

Μαθητής Ειδικού Σχολείου δήμιουργησε την αφίσα της Ναυτικής Εβδομάδας Αλεξανδρούπολης

Μαθητής Ειδικού Σχολείου δήμιουργησε την αφίσα της Ναυτικής Εβδομάδας Αλεξανδρούπολης

 

 

Ο Στέφανος Μαραβέλιας, μαθητής του Ειδικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης (ENΕΕΓΥΛ) είναι ο δημιουργός του εικαστικού της αφίσας της Ναυτικής Εβδομάδας 2023, που διοργανώνει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης από τις 7 έως τις 14 Ιουλίου.

 

Ο Στέφανος εκτός από την έφεση που έχει στην εκμάθηση ξένων γλωσσών, γνωρίζει ήδη άριστα αγγλικά και μαθαίνει ιαπωνικά, ζωγραφίζει και σκιτσογραφεί με ιδιαίτερη επιτυχία και με το δικό του προσωπικό στυλ, ενώ έχει συμμετάσχει μεταξύ άλλων και σε ένα πρότζεκτ εικονογράφισης της «Ελένης» εμπνευσμένης από την ομώνυμη τραγωδία του Ευριπίδη.

 

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο δημάρχου, ο δήμαρχος συνεχάρη τον Στέφανο για το άρτιο αποτέλεσμα του εικαστικού και τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία, αναφέροντας σχετικά ότι “τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί μια υγιής σχέση συνεργασίας και επικοινωνίας ανάμεσα στο Ειδικό Σχολείο και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Είναι πολύ σημαντικό να στεκόμαστε δίπλα σε αυτά τα παιδιά και να τους δίνουμε τη δυνατότητα να αναδεικνύουν τα χαρίσματά τους.”

 

 

Πηγή: e-evros.gr

 

 

Related posts

Παιδική επιληψία και φαρμακευτική κάνναβη: Όλα όσα χρειάζεται να μάθουμε πριν κρίνουμε

Θεσσαλονίκη – Μητέρα 12χρονης με αυτισμό: Το απίστευτο bullying που δέχθηκε το παιδί μου στο σχολείο

Newsroom

Τι θα γινόταν αν ο αυτισμός ήταν υπερδύναμη;

Newsroom