ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Μουσική live - Νέες Κυκλοφορίες

«Panik Concert 2023»: Η λαμπερή βραδιά & το εντυπωσιακό κόκκινο χαλί – (βίντεο – φωτορεπορτάζ)

«Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος – Panik Concert 2023»: Η λαμπερή βραδιά & το εντυπωσιακό κόκκινο χαλί – (βίντεο – φωτορεπορτάζ)

 

 

Η πιο λαμπερή βραδιά πραγματοποιήθηκε εχθές , Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, στο «Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Η μεγάλη συναυλία της Panik Records «Panik Concert 2023» συγκέντρωσε 35 καλλιτέχνες επί σκηνής, με την Ελεονώρα Μελέτη  να αναλαμβάνει την παρουσίαση, ενώ σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο
Φωκάς Ευαγγελινός.


Οι περισσότεροι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου και διάσημοι έδωσαν το παρών διασκεδάζοντας. Όπως συμβαίνει σε κάθε λαμπερό event, τα βλέμματα έκλεψαν αρκετές παρουσίες στο κόκκινο χαλί, μια από αυτές δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την εκρηκτική Josephine, μια από τις τραγουδίστριες που ανήκει στο δυναμικό τηςPanik.

Josephine

Αναφέρθηκε στον σύντροφό της Νίνο: «Ο σύντροφός μου με είδε, μιλήσαμε και εγκρίνει. Δε ζηλεύει καθόλου. Εγώ ζηλεύω λίγο. Γενικά εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο. Μία σχέση πρέπει να βασίζεται στην εμπιστοσύνη, οπότε είμαστε οκ». Μίλησε επίσης για τα επόμενα μουσικά της σχέδια, τον επερχόμενο της δίσκο αλλά και το ενδεχόμενο να βρεθεί στην σκηνή της Eurovision.

Η τηλεοπτική παρέα της Ελέονώρας Μελέτη, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Φλορίντα Πετρουτσέλι και Θανάσης Πάτρας, έδωσε φυσικά το παρών στην χθεσινή βραδιά.

Στέφανος Κωνσταντινίδης, Φλορίντα Πετρουτσέλι και Θανάσης Πάτρας,

Αρκετές λαμπερές παρουσίες πέρασαν από το κόκκινο χαλί, μερικές από τις οποίες ήταν η Klavdia  ο Θοδωρής Φέρρης  ο Νίκος Απέργης με την σύζυγό του , η Natasha Kay, η Λένα Ζευγαρά, η Mary
Vitinaros  ο Γιώργος Λιβάνης  ο Αναστάσιος Ράμμος  και τέλος ο Ηλίας Βρεττός με την Αναστασία Δεληγιάννη .

Klavdia
Θοδωρής Φέρρης
Νίκος Απέργης με την σύζυγό του
Natasha Kay
Λένα Ζευγαρά,

 

Mary Vitinaros
Γιώργος Λιβάνης
Αναστάσιος Ράμμος
Αναστάσιος Ράμμος
Ηλίας Βρεττός με την Αναστασία Δεληγιάννη .
Ηλίας Βρεττός με την Αναστασία Δεληγιάννη .

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε για το νέο του τηλεοπτικό βήμα, παρουσιάζοντας το Πιο μεγάλο παζάρι στον Αlpha. «Έχουμε μια υπέροχη ομάδα. Είμαι χαμογελαστός, είμαι χαρούμενος, είναι μια καινούρια πρόκληση». «Είμαι πολύ αισιόδοξος και πολύ χαρούμενος για αυτό το νέο εγχείρημα».

Δέσποινα Βανδή,
Δέσποινα Βανδή,

Η Δέσποινα Βανδή, η Καίτη Γαρμπή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Έλλη Κοκκίνου, η Πέγκυ Ζήνα, o Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Φουρεiρα είναι μερικοί μόνο από τους 35 πετυχημένους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στη μεγάλη βραδιά της Panik Concert 2023.

Καίτη Γαρμπή,
Καίτη Γαρμπή,
Κωνσταντίνος Αργυρός
Κωνσταντίνος Αργυρός

Έλλη Κοκκίνου

Πέγκυ ΖήναΔύο ώρες γεμάτες μουσική, ταλέντο, επιτυχίες και πολύ λάμψη. Αναπάντεχες και εκρηκτικές συνεργασίες, όπως αυτή της Δέσποινας Βανδή με την Josephine, της Καίτης Γαρμπή με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, της Ευαγγελίας με τον Πέτρο Ιακωβίδη, της Klavdia με τον περσινό εκπρόσωπο της Κύπρου στης Eurovision Andrew Lambrou και τέλος της Κατερίνας Λιόλιου με τους Στέλιο και Άγγελο Διονυσίου.

Αντώνης Ρέμος,
Αντώνης Ρέμος,
Ελένη Φουρεiρα
Ελένη Φουρεiρα

Panik Records, ένα όνομα και μια εταιρία που ξέρει πολύ καλά να προκαλεί πανικό με τους καλλιτέχνες της, κάθε φορά που θα κυκλοφορήσουν ένα νέο τραγούδι ή με κάθε τους εμφάνιση. Ο ήχος, ο φωτισμός και η εναλλαγή των καλλιτεχνών ήταν οργανωμένα με τρόπο ώστε όλα να κυλούν αβίαστα και να θυμίζουν ένα καλά ρυθμισμένο ρολόι.

Οι 35 καλλιτέχνες φρόντισαν να χαρίσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους στο κοινό. Πρόκειται για καλλιτέχνες, οι οποίοι έχουν τόσο μεγάλη αποδοχή, που μόνο αλφαβητικά θα μπορούσαμε να αναφερθούμε σε αυτούς.

 

Μία βραδιά αφιερωμένη στη μουσική και σε καλλιτέχνες για τους οποίους μιλά όλη η
Ελλάδα και οι οποίοι έχουν μεγάλη ανταπόκριση. Μια βραδιά αφιερωμένη στην
ελληνική μουσική σκηνή.

 

Related posts

Αναμνήσεις ενός κοριτσιού με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη – στο Πολυδύναμο Κέντρο ‘’Μίκης

Αναβάλλονται οι δυο μεγάλες συναυλίες στο νησί της Μυτιλήνης

«Jazz βραδιές» με τους Street Cafe Trio στον Μικρό Κεραμεικό