ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Ορθοδοξία

«Προσευχή για Δίδυμες Φλόγες» Βίκυ Τσίγγα

«Προσευχή για Δίδυμες Φλόγες» Βίκυ Τσίγγα

Καλώ και επικαλούμαι τον Ύψιστο Θεό/Θεά Πατέρα/Μητέρα , τον Κύριο Ιησού Χριστό το Ναζωραίο, την Υπεραγία Θεοτόκο Μαρία, την Πηγή των Δίδυμων Φλογών, τους Καρμικούς Προστάτες, τους Αγγέλους και Αρχαγγέλους του Πνευματικού Βασιλείου .

Τώρα, οριστικά και αμετάκλητα, να καθαρίσουν, να εξαγνίσουν και να απελευθερώσουν απ όλα τα τσάκρα μου και τα σώματα μου, απ όλους τους τομείς της ζωής μου και απ όλες τις χρονογραμμές μου. Κάθε καρμικό μιαρό αποτύπωμα, κάθε πρόσγειο ή έκπτωτο πνεύμα, Κάθε δυσαρμονία , συνειδητό ή ασυνείδητο εμπόδιο.

Όλες τις ψυχικές επιθέσεις και αρνητικές σκεπτομορφές. ‘Ετσι ώστε να μετουσιωθούν σε Θεία Χάρη, Φώτιση και Εν- Δυνάμωση.

Αρχάγγελε Μιχαήλ και Γαβριήλ, Μαρία Μαγδαληνή, Ανώτερε Εαυτέ μου,Φύλακα Άγγελε μου, έρχομαι τώρα κοντά Σας για να θεραπευτώ και μέσα από αυτή τη θεραπεία να θεραπευτεί και η Δίδυμη Φλόγα μου.

Ζητώ τώρα και παντοτινά, να Ενωθώ με την Ιερή Δίδυμη Φλόγα μου σε νοητικό, σωματικό, ψυχικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο, με Απέραντη Αγάπη, Φωτεινό Έρωτα, και μόνο μέσα από τα μονοπάτια της απόλυτης Αγγελικής Προστασίας, της Αφοσίωσης και της Πίστης, της Ειρήνης και της Ευλογίας. Αγαπημένη Ιερή Πηγή των Δίδυμων Φλογών, Αγαπημένοι Δάσκαλοι και Οδηγοί του Πνευματικού Βασιλείου, παρακαλώ πολύ, δημιουργήστε τώρα τις πιο Αγαθές Εκβάσεις και τις πιο κατάλληλες συνθήκες, έτσι ώστε: Όλο μας το Είναι, το σώμα, το νου, την ψυχή,το πνεύμα κάθε κύτταρο και όργανο του σώματός μας: να δονείται, να εκπέμπει και να ελκύει κάθε στιγμή, τη γλυκύτητα και την ευγένεια, την υγεία και την αρμονία, την ομορφιά, και την ευημερία, τον έρωτα και την αγάπη μέσα σε αυτήν τη Θεϊκή Ένωση των Ψυχών μας. Είθε τώρα να γειωθεί σε όλη μας την Ύπαρξη, η Θεϊκή πληροφορία της Μεταμόρφωσης, της Ανα- Γέννησης και της Ιερής Ένωσης μας. Είθε τώρα και κάθε στιγμή, οι Αχτίνες του Ήλιου να μας προστατεύουν και να μας φωτίζουν διαρκώς ως Ένα. Είθε τώρα και πάντοτε να βαδίζουμε Μαζί-

Ενωμένοι σύμφωνα με το Θεϊκό Σχέδιο, σύμφωνα με τα Ιερά Δεσμά του Γάμου μας, τα Ιερά Δεσμά της Αγάπης μας και Ιερά Δεσμά του ΄Ερωτα μας. Όπως Πάνω, έτσι και Κάτω.

Και Ούτω Γένοιτο! Κι Έτσι Είναι! ΑΜΗΝ! Ευχαριστώ!

Related posts

Αγιος Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης: Ὅταν ζοῦμε στὴν Ἐκκλησία, ζοῦμε τὸν Χριστό

Η γνωστή λοιμωξιολόγος Ελένη Γιαμαρέλλου δήλωσε : «Θα κοινωνήσω με πίστη στον Θεό ότι δεν κολλάω κορωνοϊό» όταν συμμετέχω σε ένα τέτοιο μεγάλο μυστήριο

Μουλατσιώτης: Πότε ξεκινά και πότε τελειώνει το Τριώδιο;