ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Υγεία

Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι τα mRNA εμβόλια COVID-19 “ξυπνάνε” καρκίνους ή τους κάνουν πιο επιθετικούς

Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι τα mRNA εμβόλια COVID-19 “ξυπνάνε” καρκίνους ή τους κάνουν πιο επιθετικούς

Μόλις το τελευταίο 24ωρο έφυγαν από τη ζωή 3 άνθρωποι που δεν ανήκαν στη μεγάλη πλειοψηφία των ανωνύμων.

Ο  διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου Διονύσης Σιμόπουλος, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άρτας Δημήτρης Τσιρώνης  και η διάσημη Olivia Newton-John.

Και οι 3 τους έδιναν μάχη με τον καρκίνο. Χωρίς να γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι είχαν εμβολιαστεί με τα εμβόλια COVID-19 οι πλέον ισχυρές πιθανότητες είναι να ήταν και οι 3 πλήρως εμβολιασθέντες.

Σύμφωνα με τον Dr. Ryan Cole, τα εμβόλια αγγελιοφόρου RNA (mRNA) παράγουν επίμονη πρωτεΐνη ακίδας που μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία του δέκτη, όπως ασυνήθιστη πήξη, φλεγμονή της καρδιάς ή καρκίνο.

Τα εμβόλια Pfizer και Moderna για τον COVID-19 είναι τα μόνα εμβόλια mRNA που έχουν εγκριθεί ή εγκριθεί για αναμνηστική χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα εμβόλια της Johnson & Johnson για τον COVID-19 χρησιμοποιούν έναν ιικό φορέα, μια τροποποιημένη εκδοχή ενός ιού, για να δώσουν οδηγίες στα κύτταρα.

Ο Cole είναι παθολόγος που λειτουργεί εργαστήριο για 18 χρόνια. Έχει δει, κυρίως μέσω του μικροσκοπίου, περίπου 500.000 ασθενείς στην καριέρα του.

«Σε φυσιολογικό mRNA, έχετε κύτταρα που στέλνουν μηνύματα όλη την ημέρα… το mRNA γενικά διασπάται μέσα σε λίγα λεπτά έως ίσως μία ώρα ή δύο. Το mRNA δεν πρέπει να επιμένει», εξηγεί ο Cole στο πρόγραμμα «Τα γεγονότα έχουν σημασία» του EpochTV.

Ο Cole λέει ότι το mRNA είναι ένα μήνυμα που λέει στο κύτταρο σας να παράγει μια συγκεκριμένη πρωτεΐνη για διαφορετικές αντιδράσεις του σώματος.

«Αλλά όταν βάζεις αυτή τη συνθετική ψευδουριδίνη-pseudouridine στο σώμα σου», είπε ο Cole. «Το σώμα δεν ξέρει τι να κάνει με αυτό, και το κοιτάζει και λέει, «Χμμ, δεν ξέρω τι να κάνω. Επομένως, δεν πρόκειται να το διασπάσω.» Και έτσι αποφεύγει αυτή τη διαδικασία διάσπασης, και επίσης αποφεύγει μια ανοσολογική απόκριση. Αλλά μειώνει επίσης το ανοσοποιητικό μας σύστημα, κάτι που δεν είναι καλό γιατί άλλα πράγματα – καρκίνοι, ιοί – ξυπνούν».

Σε μια συνέντευξη του Φεβρουαρίου στους The Epoch Times, ο Cole είπε ότι είχε δει μια αύξηση στους καρκίνους που δεν έπρεπε να δει. Επιπλέον, έχει δει αυξήσεις και παράγοντες πήξης να επιμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τον εμβολιασμό. Ωστόσο, όταν εξέφρασε τις ανησυχίες του, καμία κυβερνητική υπηρεσία δεν ήταν διατεθειμένη να εξετάσει αυτό το εύρημα.

Επί του παρόντος, ο Cole εξετάζει περίπου 40.000 βιοψίες ετησίως.

Η άποψη του Cole ευθυγραμμίζεται με τον Dr. Robert Malone, βασικό συντελεστή στην τεχνολογία εμβολίων mRNA. Ο Malone, σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε από τους The Epoch Times στις 11 Απριλίου, είπε ότι το “mRNA” από τα εμβόλια Pfizer και Moderna δεν είναι πραγματικά mRNA.

«Αυτά τα μόρια έχουν γενετικά στοιχεία παρόμοια με εκείνα του φυσικού mRNA, αλλά είναι σαφώς πολύ πιο ανθεκτικά στα ένζυμα που φυσιολογικά αποδομούν το φυσικό mRNA, φαίνεται να είναι ικανά να παράγουν υψηλά επίπεδα πρωτεΐνης για παρατεταμένες περιόδους και φαίνεται να αποφεύγουν τους κανονικούς ανοσολογικούς μηχανισμούς για την εξάλειψη των κυττάρων που παράγουν ξένες πρωτεΐνες που κανονικά δεν παρατηρούνται στο σώμα», είπε ο Malone.

Ο Dr. Joseph Mercola, οστεοπαθητικός γιατρός, είπε επίσης ότι η πρωτεΐνη αιχμής από τα εμβόλια για τον COVID-19 ευθύνεται για τη σοβαρή βλάβη των οργάνων.

«Η επιστήμη έδειξε ότι δεν ήταν ο ιός που προκαλούσε ενδοθηλιακή βλάβη που οδήγησε σε βλάβες στα όργανα, όπως βρέθηκε στην καρδιά, το ήπαρ και τα νεφρά ασθενών με COVID-19. Μάλλον, ήταν η πρωτεΐνη ακίδας που εγχύθηκε επίσης σε ένα πρόγραμμα εμβόλων γενετικής θεραπείας», έγραψε η Mercola σε πρόσφατο άρθρο.

Ορισμένες μελέτες έδειξαν ότι η πρωτεΐνη ακίδας που προκαλείται από το εμβόλιο παραμένει στα ανθρώπινα σώματα, είπε ο Cole, αλλά «δεν έχουμε ιδέα πόσο καιρό επιμένει αυτή η συνθετική αλληλουχία».

Μια μελέτη του Stanford από την Katharina Röltgen και άλλους έδειξε ότι η συνθετική αλληλουχία παραμένει για τουλάχιστον 60 ημέρες. Μια μελέτη του Harvard από την Alana Ogata και άλλους έδειξε ότι η πρωτεΐνη ακίδας θα μπορούσε να κυκλοφορεί για εβδομάδες.

Ο Cole είπε ότι ένας Γερμανός καθηγητής, ο Δρ. Arne Burkhardt, διαπίστωσε στη μελέτη αυτοψίας του ότι η πρωτεΐνη ακίδας θα μπορούσε να παραμείνει στο ανθρώπινο σώμα για έως και 128 ημέρες.

«Ακούμε γι΄αυτούς τους νέους ανθρώπους να πεθαίνουν από θρόμβους, μικροθρόμβους, όχι κανονικούς τύπους θρόμβων. Πρόκειται για έναν μοναδικό τύπο θρόμβου που επιμένει, πνίγει το σώμα του οξυγόνου, πνίγει μέρη του σώματος, προκαλεί φλεγμονή της καρδιάς, προκαλεί καρδιακές προσβολές, προκαλεί εγκεφαλικά, προκαλεί καρκίνους σε νεαρές ηλικιακές ομάδες… Ασυνήθιστα πράγματα που δεν πρέπει να συμβαίνουν και είναι πιθανότατα σχετίζονται με μια συνθετική, γενετικά τροποποιημένη αλληλουχία που βάζουμε στο σώμα δισεκατομμυρίων ανθρώπων».

Ο Cole είπε ότι τα κύτταρά μας έχουν μηχανισμούς επιδιόρθωσης του DNA, αλλά το DNA δεν μπορεί να επιδιορθωθεί όταν η πρωτεΐνη ακίδα εισέλθει στον πυρήνα των Τ-κυττάρων, ένα από τα σημαντικά λευκά αιμοσφαίρια που παίζει κεντρικό ρόλο στο ανοσοποιητικό σύστημα.

«Μια μελέτη από τη Σουηδία το δείχνει αυτό», είπε ο Cole, αναφερόμενος σε μια πρόσφατη μελέτη που δείχνει ότι το mRNA από το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer μπορεί να εισέλθει στα ανθρώπινα ηπατικά κύτταρα και να μετατραπεί σε DNA μέσα στον πυρήνα. «Τώρα το κύτταρο, το DNA δεν μπορεί να επιδιορθωθεί. Έτσι το κύτταρο θα κάνει ένα από τα δύο πράγματα, είτε θα ανατιναχτεί, αυτό ονομάζεται απόπτωση, είτε θα μεταλλαχθεί. Και τώρα γίνεται ένα άτυπο κακοήθες κύτταρο».

«Σε αυτό το ερώτημα επίσης, η καταστολή του ανοσοποιητικού λόγω της ακίδας πρωτεΐνης λόγω της ψευδουριδίνης, αλλάζει τα πρότυπα των υποδοχέων στα κύτταρα», είπε ο Cole, προσθέτοντας ότι αυτοί οι υποδοχείς θα μπορούσαν να επιτρέψουν στα Τ κύτταρα να καταπολεμήσουν κάθε είδους ιούς.

«Τώρα, δεν έχεις αμυντικό σύστημα. Αυτό το καρκινικό κύτταρο μπορεί να εισβάλει πάνω από τον τοίχο. Αυτό το παθογόνο μπορεί να εισβάλει πάνω από τον τοίχο επειδή το ανοσοποιητικό σας σύστημα έχει κατασταλεί σε βαθμό που επιτρέπει να συμβεί αυτό. Πότε σταματά αυτό; δεν ξέρουμε. Πώς το αντιστρέψουμε; δεν ξέρουμε. Συμβαίνει σε όλους; Όχι, ευχαριστώ τον ουρανό. Συμβαίνει σε βαθμό ανησυχητικό; Βάζεις στοίχημα.”

Μια μελέτη με κριτές που δημοσιεύθηκε στις 15 Απριλίου διαπίστωσε επίσης ότι τα εμβόλια mRNA «προωθούν τη συνεχή σύνθεση της πρωτεΐνης ακίδας SARS-CoV-2» και «η πρωτεΐνη ακίδας είναι νευροτοξική και βλάπτει τους μηχανισμούς επιδιόρθωσης του DNA».

 

 

Πηγη kourdistoportocali.com

Related posts

Μη φτύνετε τα κουκούτσια του καρπουζιού… Το λένε οι επιστήμονες!

Newsroom

Μαστίχα Χίου: Οι ευεργετικές ιδιότητες για τα δόντια και τα ούλα !

Επιστροφή στο σαπούνι συστήνουν οι ειδικοί – Τα αντιμικροβιακά επηρεάζουν αρνητικά την υγεία μας